Με «γκολάρα» του Σιόρε ήττα για την ομάδα μας

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Σιόρε, το Σπήλι κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση που πρόβαλλε η ομάδα μας, φεύγοντας νικήτρια με 1-0 από τους Αρμένους.

Η ομάδα μας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, δεχόμενη το γκολ σε ένα χρονικό σημείο, όπου το Σπήλι είχε καθαρά παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 12’ αλλά ο Μαρινάκης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γουλόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την σειρά τους στο 14’ αλλά η κεφαλιά του Μπαξεβάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μενιουδάκης έκανε διπλή εκπληκτική επέμβαση στο 28’ αρχικά στο σουτ του Σιόρε και στη συνέχεια στο κοντινό πλασέ του Σαρρή. Το καλό σουτ του Γασπαράκη στο 35’ έφυγε ελάχιστα άουτ.

OF_Armenon-Spili_Tsakali_Klaountio_2 OF_Armenon-Spili_Mourtzanos_Filippos_2 OF_Armenon-Spili_Goulopoulos_Grigoris OF_Armenon-Spili_Krasonikolakis_Stelios
Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, πιέζοντας και κυνηγώντας να βάλει το γκολ. Στο 49’ ακυρώθηκε γκολ του Τσακάλι, με τον διαιτητή κ. Δασκαλομαρκάκη να σφυρίζει φάουλ στον Καργάκη. Στο 53’ η ομάδα μας φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Λορεντσόνι δεν την πρόλαβε και η ευκαιρία χάθηκε. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με τον Μαρινάκη να διώχνει με τα πόδια με δυσκολία, το σουτ του Καργάκη. Ελάχιστα άουτ θα φύγει η κεφαλιά του Κρασονικολάκη, μετά από σέντρα του Γασπαράκη. Στο 64’ χωρίς να απειλήσει το Σπήλι με ένα «κεραυνό» του Δημήτρη Σιόρε, ο οποίο έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Μενιουδάκη. Ακόμη και μετά από το 0-1 η ομάδα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο «κεραυνός» του Καραβιώτη σε εκτέλεση φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαρινάκη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Παπαδάκης (71’ Παπαδογιαννάκης), Κονδύλης, Θ. Γασπαράκης, Κρασονικολάκης, Καργάκης (86’ Γ. Βογιατζάκης), Τσακάλι (82’ Κουνδουράκης), Λορεντσόνι, Καραβιώτης, Μουρτζανός, Γουλόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα (17.30) στους Προπαίδες με ΑΓΟΔΑ
Επόμενο άρθροΚαλή προσπάθεια από τους Προπαίδες μας