Μεταγραφές για τον ΑΟΑΝ με συστάσεις Γκέραρντ

Σε δύο ακόμα προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Αγίου Νικολάου φτάνοντας τις 10 προσθ ήκες. 

Μάλιστα, ο 17χρονος Κέβιν Γκέτα (γεν. 29/9/1996) αποκτήθηκε μετά από συστάσεις τουΕυγένιου Γκέραρντ προς τον τεχνικό του ΑΟΑΝ Γιάννη Στάθη ενώ με την φανέλα του ΑΟΑΝ θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν και ο νεαρός γκολκίπερ Δημήτρη Κασσωτάκη που υπερασπιζόταν την εστία της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ

Δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο ΑΟΑΝ με την απόκτηση των νεαρών Δημήτρη Κασσωτάκη και Κέβιν Γκέτα που συμφώνησαν με τη διοίκηση της ομάδας και τέθηκαν ήδη στη διάθεση του Νεκτάριου Στάθη δίνοντας το παρών στην απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Κριτσάς.

Ο 17χρονος (21/9/1996) Δημήτρης Κασσωτάκης που αποκτήθηκε από τη Νεάπολη αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της μικτής Κρήτης των Νέων, ενώ ο μόλις οκτώ μέρες μεγαλύτερος Κέβιν Γκέτα (29/9/1996) που αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ προτάθηκε στο Νεκτάριο Στάθη από τον Ευγένιο Γκέραλντ που ξεχώρισε το ταλέντο του.

Με τους δύο αυτούς παίκτες ο ΑΟΑΝ συμπλήρωσε αισίως μια δεκάδα μεταγραφών και πλέον ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας του Αγίου Νικολάου στρέφουν όλη την προσοχή τους στην απόκτηση ενος κεντρικού επιθετικού για να κλείσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

πηγη:

Προηγούμενο άρθρο“Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”
Επόμενο άρθροΞεκίνημα στον Κρουσσώνα με όνειρα και μια ντουζίνα μεταγραφές! (fotos)