Μεγάλο διπλό για τον Ο.Φ.Α στα Λιβάδια

Σήμερα το απόγευμα στα Λειβάδια διεξήχθη η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Ο.Φ.Α και τα Λιβάδια. Ο.Φ.Α προέρχεται από μια περιοδο εξαιρετικών εμφανίσεων, τις οποίες όμως δεν είχε καταφέρει να μετουσιώσει σε νίκη.

Η ομάδα των Αρμένων είχε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα καθώς μόλις στο 2′ λεπτό μετά από ελεύθερο του τερματοφύλακα Σκουλούδη Ιάσωνα, ο Γασπαράκης Παναγιώτης βρέθηκε μόνος του και με όμορφο πλασέ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 0-1. Η συνέχεια του αγώνα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν στο χώρο, χωρίς να κλειστούν πίσω. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν αρκετές φορές να απειλήσουν όμως η ομάδα των Αρμένων ήταν εξαιρετική και στο αμυντικό της πλάνο, αποτρέποντας την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν παρόμοια με τις δύο ομάδες να πιέζουν η μία την άλλη δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων για την ισοφάριση, ο Ο Φ.Α βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από σουτ του Ανυφαντάκη στο 90′, εξασφαλίζοντας το τρίποντο. Η ομάδα των Λιβαδίων δεν παράτησε το παιχνίδι και μετά από χέρι του Κοσμίδη στην περιοχή του Ο.Φ.Α κέρδισε πέναλτυ στο 95′. Ο εξαιρετικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα τερματοφύλακας Σκουλούδης απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Κουγιουμτζής έκανε το 1-2.

Ο Ο.Φ.Α κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Μετά από καιρό οι καλές εμφανίσεις, μεταφράστηκαν σε νίκη, η οποία ίσως αποδειχτεί πολύτιμη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Α.Ο. Λιβαδίων

ΚΛΑΔΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟΣ, ΜΑΡΗΣ, ΜΥΡΘΙΑΝΟΣ, ΧΝΑΡΗΣ Γ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΧΝΑΡΗΣ Δ., ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ Μ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ Κ., ΜΑΡΗΣ Χ

Ο.Φ.Α

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Γ., ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν , ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Π , ΤΑΡΕ Μ., ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο Ο.Φ.Α απέναντι στη Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΗττήθηκε ο Ο Φ.Α από τον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών