Ηττήθηκε ο Ο Φ.Α από τον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών

Σήμερα ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε τον Ερμή Ζωνιανών. Το παιχνιδι διεξήχθη στο γήπεδο των Αρμένων. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από μια εξαιρετική εμφάνιση επί των Λιβαδίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Ο Ο.Φ.Α είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν. Οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους όμως όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για ένα κλειστό παιχνίδι. Το αμυντικό πλάνο των Αρμένων λειτουργούσε εξαιρετικά μέχρι το 45′ όπου ο Σκουτέλης βρήκε το τρόπο και έκανε το 0-1, λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Ο Ο Φ.Α αναγκάστηκε να ανοιχτεί για να ισοφαρίσει και να αφήσει το αμυντικό του πλάνο. Αυτό έδωσε παραπάνω χώρους στον Ερμή Ζωνιανών ο οποίος στο 58′ βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Σηφακάκη. Στο 66′ ο Κασαπάκης σημείωσε το 0-3 δίνοντας τέλος στο ματς.

Η ομάδα των Αρμένων για άλλη μια αγωνιστική είχε θετικό πρόσημο στην εμφάνιση της. Η ομάδα παρουσιάζει σοβαρό πρόσωπο και δυσκολεύει κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει, και αυτό δείχνει πως αξιζει να βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο.Φ.Α

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α.ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ν., ΤΑΡΕ Μ , ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ Ι

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ, ΞΗΡΟΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ, ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ, ΓΕΜΙΣΤΟΣ, ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΜεγάλο διπλό για τον Ο.Φ.Α στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΟ Coach του Ο.Φ.Α πρωταθλητής Κρήτης με την Μικτή Κ-14