Καλύτερος αλλά άτυχος ο ΟΦΑ, ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο

Αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων αναμετρήσεων ο ΟΦΑ παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο φυσικά στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Αν και το πάλεψε δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-0 στην Β’ Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου που διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πιο δυναμικά πιέζοντας πολύ και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη των αντιπάλων του ώστε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ποσειδώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τον Ηλία Τριχάκη που εξαπέλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή όπου η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή ήταν η μοναδική καλά φάση για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 60΄χαθηκε μοναδική διπλή ευκαιρία με τον Μ. Αναγνωστάκη να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή αποκρούει ο Καλιαφεντάκης, η μπάλα επιστρέφει στον Αναγνωστάκη και αυτός στέλνει την μπάλα δοκάρι και άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ποσειδώνας θα πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γ. Μαρινάκη στο 68΄ με σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει ανάμεσα από πολλά σώματα αναπηδάει στο γήπεδο και καταλήγει στα δίχτυα. Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση αλλά παρά τις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν κι έτσι το 1-0 για τον Ποσειδώνα παρέμεινε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. Τέλος να σημειωθεί ότι ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων χωρίς να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα εν αντιθέσει με την ομάδα μας που με μεγάλη ευκολία έβγαλε την πρώτη κίτρινη στον αρχηγό μας, ενώ αυτός απλά του μίλησε και στο 90′ να τον αποβάλλει από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Κ. Αποστολάκης, Γ. Γασπαράκης, Β. Δραμιτινός, Ν. Κολυβάκης, Α. Κόντη, Η. Τριχάκης (Κ. Καλησπεράκης), Β. Τσόλας, Γ. Βογιατζάκης, Τ. Μίκα (Μ. Αναγνωστάκης),  Μ. Έρλιντ, Χ. Κοσμίδης

Α.Ο. Ποσειδών Γερανίου (Στέλιος Κοζανίδης) :Καλιαφεντάκης, Τζεοβάνο (Καββάλος), Καπετανάκης, Ψαλιδάκης (Μαρινάκης), Παυλάκης, Βλαστός, Σηφακάκης (Σπανίδης), Κουνδουράκης, Αποστολάκης, Μασαούτης (Πετρογιαννάκης), Χρησανθίδης.

Προηγούμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας με πολλές απουσίες στον Φουρφουρά
Επόμενο άρθροΣτοίχισε το πρώτο ημίχρονο τον Ο.Φ. Αρμένων