Ήττα για την ομάδα μας με πολλές απουσίες στον Φουρφουρά

Με ενδεκάδα ανάγκης κατέβηκε η ομάδα μας χθες να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο ποδόσφαιρο αυτό που της αναλογούσε την Κυριακή. Πράγμα το οποίο κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 13′ με τον Ε. Ματαραγκάσι μετά από λάθος του Ε. Μάντσε στον χώρο του κέντρου. Παρ’ όλ’ αυτά προσπαθήσαμε και στο 21′ μετά από μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ από τον διακριθέντα και από τις δύο ομάδες Σ. Βαβουράκη η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι περνάει την γραμμή αλλά για κακή μας τύχη βρίσκει σε ένα μπουκάλι νερό το οποίο δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί και βγαίνει έξω. Πράγμα το οποίο δεν έγινε αντιληπτό από τον Linesman Λιοδάκη και έτσι δεν κατοχυρώθηκε ως γκολ η ωραία εκτέλεση του Σ. Βαβουράκη.

Στην επανάληψη η ομάδα μας η ομάδα μας δεν κατάφερε να εφαρμόσει αυτά που ήθελε ο προπονητής μας Μιχάλης Τριχάκης με συνέπεια να γίνουν δύο γρήγορα πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Τα πέναλτι εκτελέστηκαν με ευστοχία από την αντίπαλη ομάδα και έτσι το σκορ διευρύνθηκε στο 3-0. Η ομάδα μας παρά το σκορ έδειξε χαρακτήρα δεν πτοήθηκε, προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα αλλά δεχόμαστε ένα τέταρτο γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ. Μετα από εκείνο το σημείο είχαμε ακόμη ένα δοκάρι με τον Μ. Αναγνωστάκη που είναι από τις Ακαδημίες μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Τριχάκης είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα, βελτιώνεται μέρα με την μέρα ειδικά από τους μικρούς μας παίκτες που προσπαθούν να αναδειχθούν. Ο στόχος της ομάδας είναι το σλόγκαν που αναγράφεται στο γήπεδο και στις φανέλες μας. Να πηγαίνουμε και να παίζουμε την μπάλα με ευχαριστήσει και να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Αυτό κάναμε και εχθές με πολλούς παίκτες από την Ακαδημία (8 για την ακρίβεια) παλέψαμε στον αγώνα και αυτό έχει σημασία.

Για την τρίτη αγωνιστική η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟΝ Αστέρα στο γήπεδο μας.

‌Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης) Κ. Αποστολάκης, Μ. Τσιχλής (Μ. Αναγνωστάκης 15′), Ι. Κολυβάκης, Σ. Κουνδουράκης, Α. Κόντη, Β. Δραμιτινός, Β. Τσόλας, Σ. Βαβουράκης, Τ. Μίκα (Φ. Ξένος 75′),  Μ. Έρλιντ, Χ. Τσαπόκου

Προηγούμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α επικροτεί την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Σωπασή
Επόμενο άρθροΚαλύτερος αλλά άτυχος ο ΟΦΑ, ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο