Στοίχισε το πρώτο ημίχρονο τον Ο.Φ. Αρμένων

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος ο Ο.Φ Αρμένων γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4 από τον ΑΟΝ Αστέρα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ο.Φ.Α στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ μετά από αδράνεια στην μικρή περιοχή εκμεταλλεύεται την μπάλα ο Χατζηπαράσχος και από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ο.Φ.Α εξειξε να ξεπερνάει το σοκ του γκολ και να ισορροπεί το ματς και να γυρίζει την μπάλα με ηρεμία. Στο 24′ ομως θα έρθει το 0-2 μετά από λάθος εκτίμηση του Αποστολάκη μετά από σέντρα του φεύγει η μπάλα και ο Κλειδής από κοντά διαμορφώνει το 0-2. Δύο λεπτά μετά θα έρθει και το 0-3 για τον ΑΟΝ μετά από ωραία κάθετη του Ιμπραχίμι στον Γύπαρη και αυτός δεν αστοχεί στο τετ α τετ. Το ημίχρονο κλείνει με την αναγκαστική αλλαγή του Κόντη ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο χέρι και διεκομίσθει στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας στον αγκώνα, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από τον ΑΟΝ στο 56 με τον Αντωνόπουλο από τα αριστερά να βγάζει σέντρα τον Γύπαρη να πιάνει την κεφαλιά και τον Αποστολάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας θα μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Παπαδάκης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη μετά από σκληρό φάουλ. Ο Ο.Φ.Α προσπάθησε εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και πίεσε τον αντίπαλο σε με τον Μάντσε και τον Μίκα να απειλούν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύο διαδοχικές ευκαιρίες. Ο Ο.Φ.Α πήρε μέτρα στο γήπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανοιχτεί η ομάδα πράγμα το οποίο το εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας με τον Ιμπραχίμι με μια ατομική ενέργεια να διαμορφώνει το 0-4 που ήταν το τελικό σκορ.

Η οικογένεια του Ο.Φ.Α εύχονται περαστικά στον Κόντη Α. και Αποστολάκη Κ. για τον τραυματισμό τους ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Την επόμενη εβδομάδα ο Ο.Φ.Α αντιμετωπίζει τον ΑΟ Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο της Σοχωρας.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Κ. Αποστολάκης (Ι Σκουλούδης), Μ.Κριτσιώτης(Φ. Ξένος), Μ. Αναγνωστάκης , Ν. Κολυβάκης, Α. Κόντης (Κ. Καλησπεράκης), Ι.Κουνδουναράκης,  Σ. Βαβουράκης, Β. Τσόλας, Γ. Βογιατζάκης, Τ. Μίκα,   Μ. Έρλιντ,

ΑΟΝ Αστέρας (Ασπρομάτης Ηλίας): Ν. Γαγάνης, Ρ. Ιμπραχίμι, Ι. Γερωνυμάκης, Α. Κλειδής, Ι. Μελαδάκης, Ν. Γύπαρης, Ε. Αντωνόπουλος, Γ. Νεμπιαι(Π. Χατζιάδης) , Γ. Τάκα, Μ. Χατζηπαράσχος( Δ. Σαββάκης), Λ. Μιχαηλίδης

Προηγούμενο άρθροΚαλύτερος αλλά άτυχος ο ΟΦΑ, ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο
Επόμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα!