Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ν. Αποστολάκη

Ο ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει στην οικογένεια του τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αποστολάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο Νίκος Αποστολάκης είναι επιθετικός, έχοντας την ευχέρεια να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο δεξιά, όσο και αριστερά, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Το βιογραφικό του Νίκου Αποστολάκη

Ο Νίκος Αποστολάκης είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου 1993 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 2003 στην Ακαδημία του Ποσειδώνα Γερανίου. Τη σεζόν 2008-09 σε ηλικία 15 ετών έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ, για να ακολουθήσουν 3 χρονιές με παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Τη σεζόν 2009-10 «μετακόμισε» στην Ε.Α.Π., ενώ την επόμενη χρονιά (2010-11) φόρεσε την φανέλα της Ασή Γωνιάς και τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στην ΠΕ Ρεθύμνου επίσης στην Δ’ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στον Ποσειδώνα Γερανίου, την φανέλα του οποίου φορούσε την τελευταία πενταετία.

Αποστολάκης: «Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»

OF_Armenon_Apostolaki_Nikou_metagrafi_2
Μετά από την συμφωνία του με την ομάδα μας, ο Νίκος Αποστολάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος για την επιλογή της ομάδας του ΟΦ Αρμένων και στην ένταξη μου σε ένα οργανωμένο σύλλογο. Ελπίζω να έχουμε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά να τους δικαιώσω».

(Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Νίκος Αποστολάκης με τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων Ηλία Βουρτζούμη).

Προηγούμενο άρθροΜε αισιοδοξία ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στην οικογένεια μας ο Κρασονικολάκης