Επέστρεψε στην οικογένεια μας ο Κρασονικολάκης

Ο ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του Στέλιου Κρασονικολάκη, τον οποίο καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια μας, ευχόμενοι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Στέλιος Κρασονικολάκης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ή κεντρικός αμυντικός και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του Στέλιου Κρασονικολάκη

Ο Στέλιος Κρασονικολάκης γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1990 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Εργοτέλη, για να «μετακομίσει» στη συνέχεια στην Ακαδημία του ΠΟΑ. Σε ηλικία 17 χρονών αγωνίστηκε με τον Ραύκο σε ανδρική ομάδα, παραμένοντας στην ομάδα του Αγίου Μύρωνα για 2 χρόνια. Το 2009 ήρθε στο Ρέθυμνο, για λογαριασμό της Ασή Γωνιάς, την φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρονιές, το 2009-10 στην Δ’ Εθνική και το 2010-11 κατακτώντας το πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ. Τη σεζόν 2011-12 «μετακόμισε» στο Αρκάδι Αγγελιανών, για να ακολουθήσει μία διετία (2012-14) στον Ψηλορείτη, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο Α’ ΕΠΣΡ το 2013. Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στους Αρμένους, αγωνιζόμενος επίσης για μια διετία, μιας και την περυσινή σεζόν 2016-17 κατηφόρισε στην Σοχώρα για να φορέσει την φανέλα του Ρεθυμνιακού.

Κρασονικολάκης: «Να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται»

Μετά από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα μας, ο Στέλιος Κρασονικολάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενους που επιστρέφω στον ΟΦ Αρμένων, σε μια οικεία ομάδα, όπου θα συναντήσω και πάλι πολλούς φίλους. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται».

 

(Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Στέλιος Κρασονικολάκης με τον γενικό αρχηγό του ΟΦ Αρμένων Κώστα Θεοδωράκη).

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ν. Αποστολάκη
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα εντός με Δόξα στην Α’ ΕΠΣΡ, με Ε.Α.Π. στο Κύπελλο