Με αισιοδοξία ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα μας

Με 24 ποδοσφαιριστές και πολύ όρεξη για δουλειά ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φίλιππου Μουρτζανού και του συνεργάτη του Ιωσήφ Μανωλούδη.

Μετά από 3 μήνες περίπου διακοπής, οι ποδοσφαιριστές μας, παλιοί και νέοι έδωσαν το παρόν στο πρώτο ραντεβού της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, τρέχοντας τα πρώτα χιλιόμετρα… ενόψει της νέας χρονιάς. Το παρόν έδωσαν φυσικά και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας μας, Σήφης Σηφακάκης και Σήφης Παπαδογιάννης, που θα ενισχύσουν φέτος την προσπάθεια μας, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.

OF_Armenon_Agiasmos_4 OF_Armenon_Agiasmos_3 OF_Armenon_Agiasmos_2 OF_Armenon_Agiasmos_Mpikakis_Stelios OF_Armenon_Agiasmos_Mpikakis_Stelios_2 OF_Armenon_Agiasmos_6 OF_Armenon_Agiasmos_5 OF_Armenon_Agiasmos_Mourtzanos_Manoloudis OF_Armenon_Agiasmos_Daskalomarkakis_Giorgos OF_Armenon_Agiasmos_Papadakis_Trixakis_Gasparakis OF_Armenon_1h_proponisi_Ktistakis_Giorgos_Kolivakis_Giorgos OF_Armenon_Agiasmos_1

Πριν από την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης, η αρχή έγινε με την τέλεση του Αγιασμού από τον πάτερ Ευάγγελο Ζαφειρόπουλο και τον πάτερ Εμμανουήλ Καραγιώργη, οι οποίοι αφού ευλόγησαν τους ποδοσφαιριστές μας, τα μέλη του Δ.Σ. και τους προσκεκλημένους μας, ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης, ο οποίος καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Επιπροσθέτως ο πρόεδρος τους ζήτησε να είναι οικογένεια, βοηθώντας ο ένας τον άλλο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά. Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές μας να είναι χαρούμενοι και περήφανοι που ανήκουν σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, παράδειγμα για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, όπως είναι ο ΟΦ Αρμένων. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων κ. Γιώργος Κολυβάκης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου κ. Νικόλαος Σαρής.

Με την τέλεση του Αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές μας έπιασαν δουλειά… και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φίλιππου Μουρτζανού και του συνεργάτη του Ιωσήφ Μανωλούδη, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση. Στα πλαίσια αυτής διεξήχθη και το πρώτο δίτερμα της χρονιάς, με τους πορτοκαλί να επικρατούν με 1-0 των μπλε, με το μοναδικό γκολ – και πρώτο για φέτος – να το πετυχαίνει ο Θοδωρής Γασπαράκης.

OF_Armenon_1h_proponisi_omadiki OF_Armenon_1h_proponisi_mikroi OF_Armenon_1h_proponisi_Sifakakis_Papadogiannis OF_Armenon_1h_proponisi_16 OF_Armenon_1h_proponisi_15 OF_Armenon_1h_proponisi_14 OF_Armenon_1h_proponisi_13 OF_Armenon_1h_proponisi_12 OF_Armenon_1h_proponisi_7 OF_Armenon_1h_proponisi_8 OF_Armenon_1h_proponisi_9 OF_Armenon_1h_proponisi_10 OF_Armenon_1h_proponisi_11 OF_Armenon_1h_proponisi_6 OF_Armenon_1h_proponisi_5 OF_Armenon_1h_proponisi_4 OF_Armenon_1h_proponisi_3 OF_Armenon_1h_proponisi_2 OF_Armenon_1h_proponisi_1 OF_Armenon_Agiasmos_Mourtzanos_Manoloudis

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η 1η προπόνηση και ο Αγιασμός για τη νέα σεζόν
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ν. Αποστολάκη