Καλή εμφάνιση, παρά την ήττα για την ομάδα μας

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε την διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου η ομάδα μας, έχοντας καλή αγωνιστική παρουσία στον επαναληπτικό με την ΑΕ Μυλοποτάμου, παρά την ήττα με 3-1.Η ΑΕ Μυλοποτάμου ήταν το φαβορί και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, απέναντι στην ομάδα μας που και πάλι αγωνίστηκε με απουσίες (χωρίς τους Λορεντσόνι, Τσακάλι, Γουλόπουλο). Οι λεπτομέρειες έκριναν την αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Περάματος, με τους γηπεδούχους να φτάνουν δίκαια στη νίκη και την πρόκριση. Μέχρι το 27’ η ομάδα μας δεν ανησύχησε σε καμία περίπτωση, αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο, μια στιγμιαία αδράνεια και μια όμορφη ενέργεια και σουτ του Σκουλούδη έκαναν το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας απάντησε άμεσα και στο 29’ ο Καραβιώτης με εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε σε εκπληκτική επέμβαση τον Μουντζούρη, με τον Γασπαράκη να κερδίζει το ριμπάουντ και ο πορτιέρο της ΑΕΜ να τον ανατρέπει καθαρά. Ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης έδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών, με τον Σήφη Παπαδογιαννάκη να ευστοχεί στο πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 40’ σε μία ενέργεια του ο Αντιασβίλι βρέθηκε στο έδαφος, με τον κ. Σταυρουλάκη να καταλογίζει αυστηρά πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, με το οποίο ο Φραντζεσκάκης πέτυχε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85’ ο Σηφακάκης με κοντινό πλασέ.
Πλέον η ομάδα μας στρέφει το ενδιαφέρον της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ, όπου το Σάββατο θα φιλοξενηθεί στα Μισίρια από την Δόξα Πλατανέ.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Καραβιώτης (87’ Βαβουράκης), Παπαδογιαννάκης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Γασπαράκης, Χριστοδούλου (46’ Κ. Κλειδής), Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καρράς (74’ Παπαδάκης).

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας στο Πέραμα
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο 26/09 η πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣΡ της ομάδας μας