Καλή εμφάνιση, αλλά ήττα για την ομάδα μας

Πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο α’ ημίχρονο, πραγματοποίησε η ομάδα μας απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Ρεθύμνου, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (3-1) στα Μισίρια, σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, έχασε πέναλτι, είχε και άλλη ευκαιρία, έβαλε δύσκολα στον Άρη, αλλά η εμπειρία και η εκτελεστική δεινότητα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Άγγελου Γκιόκα, τους έδωσε τη νίκη. Κέρδος για την ομάδα μας η καλή παρουσία τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον Παναγιώτη Καραγιώργη να κερδίζει πέναλτι, τον Αλέξανδρο Βερνάδο να βγάζει την ασίστ στο γκολ και τον Πέτρο Κλειδή να έχει καλή παρουσία αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός.

Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Tsakali_Klaountio Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Kleidis_Petros Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Pirgia_Karagiorgis Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Mourtzanos_Filippos_Vernados_Aleksandros Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Kondylis_Palierakis_Xatzispiros Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Kleidis_Kozanidis Aris_Rethymnou-OF_Armenon_Kleidis_Kozanidis_2
Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10’ ο Καραγιώργης τρύπωσε στην άμυνα του Άρη, ανατράπηκε από τον Κασσέλα, κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραβιώτης, αλλά ο Βογιατζιδάκης έπεσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και στο 19’ άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του Τσακάλι από την κάθετη του Καργάκη, έφυγε άουτ. Στο 34’ οι γηπεδούχοι σε μια ανύποπτη φάση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Γκιόκα να βρίσκεται αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας μας και με ιδανικό πλασέ να πετυχαίνει το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47’, ο Βελονάκης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Γκιόκα, ο οποίος με δυνατό πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 65’ ο Βελονάκης σέντραρε και ο Μιχελιδάκης με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Στο 86’ η ομάδα μας άγγιξε το γκολ, με τον Γ. Βογιατζάκη να «κόβει» την μπάλα αλλά το σουτ του Δραμιτινού να κοντράρει στα σώματα. Στο 88’ ο Βερνάδος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γιώργο Βογιατζάκη, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα και πεσμένος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 3-1.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (70’ Βερνάδος), Τσακάλι (78’ Δραμιτινός), Καργάκης, Καραγιώργης (71’ Γ. Βογιατζάκης), Καραβιώτης, Ντιμιτρόφ.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος η ομάδα μας σήμερα (17.00) με Άρη στα Μισίρια
Επόμενο άρθρο4 παίκτες μας στην προεπιλογή της Μικτής ΕΠΣΡ ενόψει «Μάχης Κρήτης»