Ισόπαλη (1-1) πρεμιέρα για την ομάδα μας

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΡ 2017-18 με αντίπαλο την Δόξα Πλατανέ, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο 95’.

Ο νεαρός Παναγιώτης Θεοδωράκης με ψύχραιμο πλασέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, βοήθησε την ομάδα μας να αποφύγει την ήττα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε 2-3 καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Κελαϊδή, αλλά μην μπορώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Δόξα κέρδισε πέναλτι στο 57’, με το οποίο άνοιξε το σκορ. Όμως η ομάδα μας δεν παράτησε το παιχνίδι, είχε δοκάρι στο 75’ σε εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρόφ και τελικά δικαιώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Θεοδωράκη, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ

15’ σουτ του Καραγιώργη, θα μπλοκάρει ο Κελαϊδής.

18’ μπαλιά του Πετρογιαννάκη, ο Σηφακάκης θα κερδίσει την κεφαλιά βγάζοντας σε θέση βολής το Ν. Αποστολάκη, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Κελαϊδής.

35’ οι φιλοξενούμενοι θα εκμεταλλευτούν λάθος στην άμυνα του ΟΦΑ, με τον Λάριο να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά να πλασάρει άουτ.

43’ καλό σουτ του Σηφακάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

47’ κόρνερ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Σηφακάκη, ο οποίος θα σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

54΄κόρνερ του Περίφανου, κεφαλιά του Μαγιάφα, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

57’ ο Αποστολίδης κερδίζει πέναλτι από το μαρκάρισμα του Καραγιώργη και ο κ. Κετεσίδης δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπαξεβάνης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

68’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα καταλήξει άουτ.

75’ νέα εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρόφ, ο Κελαϊδής θα διώξει με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του σε κόρνερ.

92’ με μπαλιά ο Δ. Κλειδής θα βγάλει τετ α τετ τον Σηφακάκη, ο οποίος θα πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κελαϊδή.

95’ ο Ντιμιτρόφ εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Θεοδωράκη και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Κοκμοτός, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 95’ Θεοδωράκης – 57’ πεν. Μπαξεβάνης.

ΔΟΚΑΡΙ: 75’ Ντιμιτρόφ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης (70’ Δ. Κλειδής), Παπαδάκης (75’ Θεοδωράκης), Γ. Βογιατζάκης (68’ Ι. Παπαδογιάννης), Κρασονικολάκης, Ν. Αποστολάκης (54’ Βερνάδος), Τσόλας, Σηφακάκης, Ντιμιτρόφ, Καραγιώργης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Τριχάκης): Κελαϊδής, Λάριος (55’ Θωμάκος), Μαρκούτσας, Φραγκιαδάκης, Δελήμπασης, Αποστολίδης, Μαγιάφας, Περίφανος, Μπαξεβάνης (86’ Δημήτρη), Κλάδος, Ξενοκαλάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει σήμερα (16.30) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία της ομάδας μας