Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία της ομάδας μας

Την ευλογία του Θεού για υγεία, ευχάριστες στιγμές και επιτυχίες πήραν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας την περασμένη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο εφημέριος Αρμένων παπά-Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος τέλεσε τον Αγιασμό στον χώρο του γηπέδου, ευχόμενος υγεία, σωστή συμπεριφορά και νίκες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, που συμμετείχαν με ευλάβεια στο μυστήριο.
Το παρόν φυσικά στην τέλεση του Αγιασμού, έδωσε η διοίκηση της ομάδας μας, οι διπλωματούχοι προπονητές της Ακαδημίας Παντελής Κατικάς (Υπεύθυνος) και Γιάννης Καραβιώτης, αρκετοί γονείς των παιδιών που ανηφόρισαν στο γήπεδο των Αρμένων, αλλά και ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης, στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά, συνεχίζοντας να βαδίζουν στα χνάρια που έχει χαράξει η Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια. Αρχικά να διαπαιδαγωγεί και να βοηθάει στην συγκρότηση σωστού χαρακτήρα και ανθρώπου και εν συνεχεία να εκπαιδεύει το ταλέντο του, για την ανάδειξη του. Με χαρά ο πρόεδρος, ανακοίνωσε και την επιλογή της ομάδας μας στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Τις ευχές του για υγεία και επιτυχίες τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, εξέφρασε και ο Υπεύθυνος διοικητικά της Ακαδημίας μας, κ. Δημήτρης Σταματίου.

Προηγούμενο άρθροΙσόπαλη (1-1) πρεμιέρα για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΟ Φραντζεσκάκης «σφυρίζει» το παιχνίδι της ομάδας μας στον Φουρφουρά