Να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει σήμερα (16.30) η ομάδα μας

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, η αυλαία του οποίου γίνεται σήμερα.

Στις 16.30 σήμερα το απόγευμα, η ομάδα μας φιλοξενεί στο γήπεδο των Αρμένων την Δόξα Πλατανέ, με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και άπαντες είναι έτοιμοι και αισιοδοξούν για θετικό ξεκίνημα.

Εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι έμεινε ο ανέτοιμος Θ. Γασπαράκης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχασε τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας), ο τραυματίας Κλαούντιο Τσακάλι, αλλά και οι Πολιτάκης, Κ. Παπαδογιάννης, Κτιστάκης, Μενιουδάκης, Δραμιτινός, Χατζησπύρος.

Έτσι την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό (16.30) παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ στους Αρμένους, αποτελούν οι 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Ντιμιτρόφ, Καραγιώργης, Κρασονικολάκης, Δ. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τριχάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσόλας, Θεοδωράκης, Μάνσε, Α. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Ι. Παπαδογιάννης, Βερνάδος.

ΥΓ.: Την σημερινή αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Φάνης Κετεσίδης, με βοηθούς τους Κοκμοτό, Καψαλάκη και Παρατηρητή Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθρο11 ποδοσφαιριστές μας στην προεπιλογή των Μικτών ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΙσόπαλη (1-1) πρεμιέρα για την ομάδα μας