Θύμα έκπληξης έπεσε η ομάδα μας, 2-2 με Φοίνικα

Θύμα έκπληξης έπεσε η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Σπηλίου, χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια της και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Φοίνικα στο γήπεδο Σπηλίου.

Η ομάδα μας πέταξε ουσιαστικά το α’ ημίχρονο, έχοντας μόλις μία καλή στιγμή στο 45’ με τον Ζουρμπάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Καργάκη. Μεγάλη απόκρουση έκανε ο πορτιέρο της ομάδας μας Επαμεινώνδας Κολυβάκης στο 41’ σε σουτ του Καούδη. Άσχημη στιγμή του α’ ημιχρόνου το αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στο νεαρό Παναγιώτη Καραγιώργη, το οποίο δεν απέφερε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαυρεδάκη.

Foinikas-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos Foinikas-OF_Armenon_Vavourakis_Stelios Foinikas-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis Foinikas-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_2 Foinikas-OF_Armenon_Vavourakis_Stelios_2 Foinikas-OF_Armenon_G_Vogiatzakis_Xatzispiros
Η εικόνα του β’ ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά και τον Καραβιώτη νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Καραγιώργη. Στο 47’ το σουτ του Χατζησπύρου έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καραβιώτης ανατράπηκε από τον Σαριδάκη και ο κ. Μαυρεδάκης έδωσε αμέσως το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησπύρος, αλλά ο Ζουρμπάκης με εκπληκτική εκτίναξη στην δεξιά του γωνία έδιωξε. Το 0-1 ήρθε στο 57’ μετά από ενέργεια και σέντρα του Τσακάλι, με τον Καργάκη να πλασάρει εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ το καλό σουτ του Τσακάλι έφυγε άουτ, ενώ στο 60’ την εκτέλεση φάουλ του Καραβιώτη έδιωξε σε κόρνερ ο Ζουρμπάκης. Νέο καλό σουτ του Καραβιώτη στο 66’ έφυγε άουτ, αλλά στο 69’ από σέντρα του Καργάκη, ο Γιώργος Βογιατζάκης με προβολή πέτυχε το 0-2. Στο 72’ ο Καργάκης έβγαλε την σέντρα, αλλά ο Ζουρμπάκης «είπε» όχι στην προβολή του Καραβιώτη, ενώ ελάχιστα άουτ έφυγε στο 75’ το σουτ του Μουρτζανού. Στο 77’ ήρθε η μείωση του σκορ (1-2) με αυτογκόλ του Κουνδουράκη και στο 81’ μετά από αδράνεια της άμυνας μας, ο Μαστρογιαννάκης ισοφάρισε σε 2-2. Στο 83’ ο Καραβιώτης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Καργάκη, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Ζουρμπάκης. Στο 84’ ελάχιστα άουτ έφυγε το σουτ του Καργάκη, αλλά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 88’ με τον Καργάκη να δίνει έτοιμο γκολ στον Καραβιώτη, αλλά αυτός εξ’ επαφής και προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ. Στο 92’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παπαδογιάννης των γηπεδούχων.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Ε. Κολυβάκης, Παπαδάκης, Γ. Βογιατζάκης (70’ Βαβουράκης), Κουνδουράκης, Α. Βογιατζάκης, Κρασονικολάκης, Χατζησπύρος, Μουρτζανός, Καραγιώργης (46’ λ.τ. Καραβιώτης), Καργάκης, Τσακάλι (61’ Κονδύλης).

Προηγούμενο άρθροΓια νέα νίκη η ομάδα μας στο Σπήλι με Φοίνικα
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΦ Αρμένων