Η. Τριχάκης: “Πολύ όμορφη βραδιά, εύχομαι να καθιερωθούν αυτές οι εκδηλώσεις”

Ο Ηλίας Τριχάκης γιος του προπονητή της ανδρικής ομάδας Μιχάλη Τριχάκη σημείωσε ότι ο ΟΦΑ έχει ξανακάνει ανάλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν ενώ θυμήθηκε όμορφες στιγμές από τα χρόνια που ξεκίνησε στην Ακαδημία ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλη την οικογένεια του ΟΦΑ”.

Κέβιν Τσέλα: ” Συγχαρητήρια για τους διοργανωτές, περάσαμε όμορφα”.

Ο Κέβιν Τσέλα σε σύντομη δήλωση έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές της βραδιάς και ευχήθηκε στον ΟΦΑ αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έχει μια δημιουργική σεζόν με υγεία.

Σ. Μπικάκης: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους σε αυτούς που πλάθουν τον χαρακτήρα των παιδιών, είναι πολύ δύσκολο”.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΟΦΑ Στέλιος Μπικάκης ήταν συγκινημένος από το αντάμωμα της περασμένης Τρίτης τόσο με φίλους και παράγοντες που έχουν περάσει από την ομάδα ενώ τόνισε την σημασία που έχει σε μια ομάδα να δίνει βάση στο διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών από μικρή ηλικία όπως προσπαθεί οι διοικούντες τον ΟΦΑ.

Παπά-Μανώλης Καραγιώργης: “Είδα μια διοίκηση με πολύ όρεξη για δουλειά χωρίς πολλά λόγια. Εξαιρετική η επιλογή του Ναπολέων για τις Υποδομές”.

Ένας ακόμη άνθρωπος που έχει περάσει στο παρελθόν από την διοίκηση της ομάδας ενώ από την Ακαδημία της έχει αγωνιστεί ο γιος του Παναγιώτης είναι ο Παπα-Μανώλης Καραγιώργης ο οποίος συνεχάρη και την σημερινή διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει σε όλα τα επίπεδα κρατώντας χαμηλά τους τόνους και για την επιλογή του Ναπολέων Σκουλούδη ο οποίος είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αναδιοργανώσει την Ακαδημία του ΟΦΑ.

Προηγούμενο άρθροΝ. Κολυβάκης: “Συγχαρητήρια στην διοίκηση για αυτή την πρωτοβουλία”
Επόμενο άρθροΜε δοκιμαστική προπόνηση Ακαδημιών ολοκληρώθηκαν τα Αρμένεια 2020 (photos)