Με δοκιμαστική προπόνηση Ακαδημιών ολοκληρώθηκαν τα Αρμένεια 2020 (photos)

Την Πέμπτη το απόγευμα ήταν η 4η και τελευταία εκδήλωση που εντάχθηκε στα Αρμένεια 2020 με την δοκιμαστική προπόνηση παιδιών μικρών ηλικιών ώστε να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δυνατότητες τους στο ποδόσφαιρο.

Η συμμετοχή κρίνεται από τους διοργανωτές κάτι παραπάνω από ικανοποιητική δεδομένου τόσο του μικρού χρονικού διαστήματος ώστε να οργανωθεί κάτι τέτοιο από τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών Ναπολέων Σκουλούδη και της διοίκησης του ΟΦΑ την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γιώργος Δρουδάκης και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Μπούτης, αλλά κυρίως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εποχής.

Μεγάλη ανταπόκριση και ενδιαφέρον είχε και η εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας με πολιτιστικό χαρακτήρα καθώς είχε να κάνει με την αφήγηση παραμυθιού με τίτλο Σεβάχ ο θαλασσινός και εργαστήρι κατασκευής για τα μικρά παιδιά.

Αξίζουνε συγχαρητήρια στον ΟΦΑ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων τόσο για την οργάνωση των εκδηλώσεων και των τεσσάρων ημερών συνολικά αλλά και για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών οδηγιών λόγω πανδημίας COVID-19.

Οι διοργανωτές φυσικά δεν θα γινόταν να μην ευχαριστήσουν από καρδιάς τόσο τους εθελοντές που βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση αλλά και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-παράρτημα Ρεθύμνου για την παρουσία εθελοντών Σαμαρειτών στην διάρκεια όλων των εκδηλώσεων.

Ακόμη ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Ναπολέων Σκουλούδης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Μιχάλη Τριχάκη και τους προπονητές Ακαδημιών Κώστα Βατόγλου και Πόπη Παπαγιαννάκη που βοήθησαν σημαντικά στη χθεσινή δράση με τα μικρά παιδιά.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης Αρμένεια 2020 ήταν η Κρητική Επιθεώρηση και το Rethymnosports.gr

Προηγούμενο άρθροΗ. Τριχάκης: “Πολύ όμορφη βραδιά, εύχομαι να καθιερωθούν αυτές οι εκδηλώσεις”
Επόμενο άρθροΕυχές του ΟΦΑ στον Τσόλα για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ