Ν. Κολυβάκης: “Συγχαρητήρια στην διοίκηση για αυτή την πρωτοβουλία”

Ο Νίκος Κολυβάκης μίλησε στην κάμερα του ofarmenon.gr για την εκδήλωση της περασμένης Τρίτης τονίζοντας ότι ήταν πολύ χαρούμενος που είχε την δυνατότητα να βρεθεί και να συνομιλήσει με παλιούς του συμπαίκτες στα τμήματα Υποδομών του ΟΦΑ ενώ συνεχάρη την διοίκηση για την πρωτοβουλία που πήρε.

Κ. Πρινιανάκης: “Το γήπεδο αυτό μας γεμίζει από αναμνήσεις”

Από την μεριά του ο παίκτης του Ρεθυμνιακού Κώστας Πρινιανάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση και στον Ναπολέων Σκουλούδη για την κίνηση αυτή σημείωσε ότι ο ερχομός του στο γήπεδο Αρμένων τον γέμισε με αναμνήσει από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ακαδημία του ΟΦΑ η οποία έχει αναδείξει πολλούς παίκτες που τώρα παίζουν σε ομάδες του Ρεθύμνου.

Ν. Χαλκιαδάκης: “Φέτος γίνεται μια καλή προσπάθεια στον ΟΦΑ, πιστεύω θα πετύχει”

Ο συμπαίκτης του Πρινιανάκη στον Ρεθυμνιακό Νίκος Χαλκιαδάκης σημείωσε ότι αρχικά ότι αισθάνεται συγκινημένος για την διοργάνωση αυτής της βραδιάς και τόνισε ότι γίνεται μια θετική προσπάθεια στις Ακαδημίες ειδικά φέτος που θα είναι πιο οργανωμένες αλλά και γενικότερα οι κινήσεις της διοίκησης που κάνει φέτος την οποία και ευχαρίστησε ενώ ευχήθηκε να έχουν καλή αρχή.

Κ. Θεοδωράκης: “Πολύ συγκινητική εκδήλωση, εύχομαι να καθιερωθεί”

Ο Κώστας Θεοδωράκης πρώην γενικός αρχηγός του ΟΦΑ για αρκετά χρόνια ενώ από την Ακαδημία της ομάδας ξεκίνησε και ο γιος του Παναγιώτης, ήταν συγκινημένος από την εκδήλωση και το γεγονός ότι βρέθηκε με όλους τους “συμπαίκτες” όπως είπε καθώς μαζί γαλουχήσαμε τα παιδιά μας από την ίδια αφετηρία.

Ν. Παπαδάκης: “Ο ΟΦΑ είναι ιστορική ομάδα, κι έχει παράδοση στις Ακαδημίες”

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης και παράγοντας του ΟΦΑ και νυν Πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου Νίκος Παπαδάκης μιλώντας στην κάμερα του ofarmenon.gr υπογράμμισε ότι ο ΟΦΑ είναι μια ιστορική ομάδα και για αρκετά χρόνια έχοντας παράδοση να βγάζει παίκτες και με τον Ναπολέων Σκουλούδη να έχει αναλάβει την Ακαδημία θεωρεί ότι θα βρουν τον δρόμο τους, καθώς το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες που δίνουν βάση στα μικρά παιδιά. Ακόμη ήταν ικανοποιημένος από μια βραδιά που θυμήθηκε κι αυτός τα παλιά.

 

Προηγούμενο άρθροΑκύρωση φιλικού με Ιδομενέα, νέο φιλικό στο Τυμπάκι για ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΗ. Τριχάκης: “Πολύ όμορφη βραδιά, εύχομαι να καθιερωθούν αυτές οι εκδηλώσεις”