Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, 1-0 την Ε.Α.Π.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας σήμερα, επικρατώντας με 1-0 την Ε.Α.Π., στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Τσβετάν Ντιμιτρόφ ήρθε αυτή η νίκη για την ομάδα μας, πιάνοντας την Ε.Α.Π. και τον Ποσειδώνα Γερανίου στην 6η θέση με 40 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρότι δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, καταφέρνοντας τελικά να πάρει το τρίποντο της νίκης στο 85ο λεπτό.

OF_Armenon-EAP_OFA_endekada OF_Armenon-EAP_pagkos_OFA OF_Armenon-EAP_Vernados_Aleksandros_2 OF_Armenon-EAP_Tsagkarakis_Manolis OF_Armenon-EAP_Trixakis_Giorgos OF_Armenon-EAP_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-EAP_Ntimitrov_Tsvetan_2 OF_Armenon-EAP_Leonarnto_4 OF_Armenon-EAP_Vernados_Aleksandros OF_Armenon-EAP_Xnaris_Hlias OF_Armenon-EAP_Tsagkarakis_Ksenikakis OF_Armenon-EAP_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-EAP_Leonarnto_3 OF_Armenon-EAP_Dramitinos_Vasilis OF_Armenon-EAP_1 OF_Armenon-EAP_Leonarnto_2 OF_Armenon_Kleidis_Petros_Leonarnto_Vernados_Aleksandros_2 OF_Armenon-EAP_Dramitinos_Vasilis_2 OF_Armenon-EAP_Leonarnto OF_Armenon-EAP_2 OF_Armenon_Kleidis_Petros_Leonarnto_Vernados_Aleksandros OF_Armenon-EAP_panhgyria_OFA

Φάσεις και γκολ

7’ καλό σουτ του Χνάρη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

25’ σέντρα του Τσαγκαράκη, ο Λεονάρντο θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του θα φύγει άουτ.

50’ κόρνερ του Χνάρη κεφαλιά του Λεονάρντο η μπάλα θα φύγει άουτ.

78’ ο Τσοτσόρια θα βγάλει κάθετη πάσα στον Λεονάρντο, ο οποίος θα κερδίσει την μπάλα, αλλά στην εξέλιξη θα κοντραριστεί από αμυντικό.

85’ εξαιρετικό βολέ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Ροδουσάκη, για το 1-0.

89’ εξαιρετική επέμβαση του Δανδάλη σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Ζότο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Βυζιργιανάκης, Καψαλάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 85’ Ντιμιτρόφ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Ντιμιτρόφ, Καραγιώργης, Π. Κλειδής, Χνάρης, Βερνάδος (76’ Θ. Γασπαράκης), Τσαγκαράκης (90’ Δ. Κλειδής), Λεονάρντο, Δραμιτινός (62’ Τσοτσόρια).
Ε.Α.Π. (Λευτέρης Κορνάρος): Ροδουσάκης, Ψυχαράκης, Ξενικάκης, Σαμιώτης, Στριλιγκάς (79’ Γαϊτάνης), Καλογεράκης, Ζότο, Νικηφόρος, Πυθαρούλης (90’+ Κώτσιος), Καλυβιανάκης (64’ Σφακιανάκης), Π. Παπιομύτογλου.

Προηγούμενο άρθροΔοκιμάζονται στον Πανιώνιο 3 ποδοσφαιριστές μας!
Επόμενο άρθροΤέσσερις παίκτες της ομάδας μας στην προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή ΕΠΣΡ