Επισκοπή: Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από Κισσαμικό

Το πρώτο της φιλικό στη διάρκεια της προετοιμασίας της έδωσε η Επισκοπή, με τον Κισσαμικό να είναι ο νικητής χάρη στο γκολ που πέτυχε ο 19’ ο Τζιοβάνι.  

Η ομάδα του Ρεθύμνου έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ ο Κώστας Ανυφαντάκης έκανε αρκετές αλλαγές στη διάρκεια του παιχνιδιού έτσι ώστε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Ο Κισσαμικός ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο 19’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τζιοβάνι, κι έτσι πήρε τη νίκη. Η Επισκοπή αύριο (28/07) θα αναχωρήσει για τη Νάουσα όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Α. Κελαϊδής (41’ Ο. Κελαϊδής), Μανουσάκης (68’ Περκέτσι), Βουρβαχάκης (41’ Φραντζεσκάκης), Μποτωνάκης (41’ Μαραθιανός), Βιδάλης (68’ Λιονάκης), Σελινιώτακης (41’ Δελήμπασης), Γκονζάλες (70’ Μιχελιδάκης), Ανωγειανάκης (41’ Πουλάκης), Σουμπασάκης, Τζέσι, Βελονάκης (57’ Νύκταρης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης (64’ Βροντάκης), Ψυχουντάκης (68’ Κομπογενητάκης), Χολέβας, Εγκουέν, Παραλίκης (73’ Κατσουλάκης), Γιουρουκάκης, Χατζηλιόντας, Μπάτζιο (57’ Βαρδάκης), Τζιοβάνι (54’ Κοκκάκης), Ανιάγκμπε (64’ Μαριανάκης), Μαντζιούνης.

πηγη:www.onsports.gr

Προηγούμενο άρθροΠλησιάζει ο Μεϊτέ
Επόμενο άρθροΔυναμική επανεμφάνιση του Γκαλέτι!