Δυναμική επανεμφάνιση του Γκαλέτι!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδειξε με την διάθεση τουιες του ότι θα αποτελέσει το μεγάλο “όπλο” της ομάδας τη νέα χρονιά.   

Άπαντες στον ΟΦΗ περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Γκαλέτι και εκείνος τους επιβράβευσε με την 60λεπτη παρουσία του στο φιλικό με τη Ντε Χάαγκ. Ο “μαέστρος” του ΟΦΗ αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης στο 4-2-3-1 του Παύλου Δερμιτζάκη και φανέρωσε πτυχές της μεγάλης του κλάσης δείχνοντας ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τις πραγματικές και τεράστιες δυνατότητες του.

Σε συνολικό επίπεδο, η εικόνα του ΟΦΗ ήταν παρεμφερή με αυτήν των προηγούμενων φιλικών αγώνων: Η αμυντική του λειτουργία ήταν ικανοποιητική μέχρι ένα βαθμό μη δίνοντας την δυνατότητα στους Ολλανδούς να γίνουν απειλητικοί παρά μόνο με μακρινά σουτ ενώ δημιουργικά και επιθετικά δείχνει ότι θέλει ακόμα δουλειά.

Άλλωστε, το γεγονός ότι σε 3 φιλικά – εξαιρείται αυτό της Τετάρτης – έχει πετύχει μόλις 1 γκολ δείχνει ότι χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα του είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα της εποχής, είχε τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει και δείχνει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.

Πάντως, πρέπει να πούμε ότι ο ΟΦΗ αντιμετώπισε μια ομάδα που είδε το φιλικό σαν πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του ολλανδικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αϊντχόβεν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Από πλευράς προσώπων, πέραν του Λουτσιάνο Γκαλέτι, πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξε και ο Λίνκολν Ζβασίγια ενώ σταθερός ήταν ο Σήφης Δασκαλάκης που πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο 22χρονος στόπερ του ΟΦΗ ήταν σταθερός στις παρεμβάσεις και ψύχραιμος με την παρουσία του να κρίνεται θετική.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΕπισκοπή: Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από Κισσαμικό
Επόμενο άρθροΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.Ρ