Επιβλητικά μπήκε η ομάδα μας στο 2016

Με επιβλητικό τρόπο μπήκε στο 2016 η ομάδα μας, επικρατώντας  με 8-0 την Ασή Γωνιά νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέρα από τα 8 γκολ που πέτυχε, έχασε και σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ακόμη σε ψηλότερα επίπεδα. Στα ενθαρρυντικά η χρησιμοποίηση του 15χρόνου Στέλιου Βαβουράκη για περίπου μια ώρα, αλλά και η καλή παρουσία του Δημήτρη Κλειδή, ενώ άτυχοι ήταν οι Μουρτζανός αι Θ. Γασπαράκης που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών. Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ο Μιχάλης Καργάκης που πέτυχε χατ τρικ, αλλά και οι Παπαδογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης που πέτυχαν από δύο.

OF_Armenon-Asi_Gonia_Papadogiannakis_Sifis OF_Armenon-Asi_Gonia_Papadakis_Mixalis OF_Armenon-Asi_Gonia_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-Asi_Gonia_Mourtzanos_Filippos
Μόλις στο 4’ ο Γασπαράκης μετά από ατομική ενέργεια, πλάσαρε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 6’ ο Καργάκης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 9’ ο Λορεντσόνι έκανε το γύρισμα αλλά ο Κυμιωνής κόντραρε πάνω στην γραμμή τον Γασπαράκη αποσοβώντας σίγουρο γκολ. Στο 11’ ο Κυμιωνής έδιωξε το σουτ του Γ. Βογιατζάκη, με τον Λορεντσόνι να σκοράρει, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 19’ ο Παπαδογιαννάκης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Κρασονικολάκη έφυγε ελάχιστα άουτ. Το 2-0 ήρθε στο 22’ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Γ. Βογιατζάκη και κάθετη πάσα στον Λορεντσόνι, με τον Ιταλό επιθετικό με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26’ χρίστηκε σκόρερ ο Μιχάλης Καργάκης όταν με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0, ενώ στο 30’ ο ίδιος παίκτης σέρβιρε στον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 44’ το καλό σουτ του Βαβουράκη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, στο 52’, ήρθε το 5-0 με τον Καργάκη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Παπαδογιαννάκη, στέλνοντας την μπάλα στην κενή εστία για το 5-0. Στο 72’ Γ. Βογιατζάκης και Γουλόπουλος έπαιξαν το «1-2», με τον πρώτο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κυμιωνή πλασάροντας σωστά και γράφοντας το 6-0. Το 7-0 ήρθε στο 81ο λεπτό με σκόρερ και πάλι τον Γιώργο Βογιατζάκη από πάσα του Βαβουράκη. Στο 83’ ο Μιχάλης Καργάκης έφτασε το χατ τρικ με πλασέ πετυχαίνοντας το 8-0, μετά από ασίστ του Παπαδογιαννάκη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Ε. Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός (36’ λ.τ. Βαβουράκης), Θ. Γασπαράκης (54’ λ.τ. Γουλόπουλος), Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι (46’ Δ. Κλειδής), Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΠοδαρικό στο 2016 με νίκη θέλει σήμερα (12.00) η ομάδα μας με Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης σφυρίζει την ομάδα μας με Ε.Α.Π.