Επίσημη έναρξη την Δευτέρα, Παρασκευή η πρώτη συνάντηση για τον ΟΦΑ.-Eνεργή συμμετοχή και στα Αρμένεια

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18.00 ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία για την ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι “κόκκινοι” θα βρεθούν πρώτη φορά στο γήπεδο Αρμένων την Παρασκευή το απόγευμα όπου αρχικά και μετά από σύντομη ομιλία του νέου τεχνικού Σήφη Μανωλούδη θα πραγματοποιήσουν το τεστ μέγιστης καρδιακής συχνότητας και στη συνέχεια θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (το πρώτο στις 18.00 και το δεύτερο στις 19.00) για τον έλεγχο αερόβιας φυσικής κατάστασης.

Το Σάββατο οι παίκτες του ΟΦΑ έχουν ρεπό και την Κυριακή ουσιαστικά είναι η πρώτη προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις 18.00 ενώ στις 19.00 ακολουθεί το φιλικό με τους παλαιμάχους του ΟΦΑ στα πλαίσια της διοργάνωσης των Αρμένειων 2019. Τη Δευτέρα 5/8 στις 18.00 ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία και μία ώρα αργότερα η ομάδα θα συμμετέχει στον Αρμένειο δρόμο όπου όλοι μαζί θα τρέξουν στους δρόμους του χωρίου μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων. Οι προπονήσεις για την πρώτη εβδομάδα θα συνεχιστούν καθημερινά στις 18.00 από Τρίτη 6/8 έως και το Σάββατο 10/8 με την ομάδα να έχει ρεπό την επομένη Κυριακή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΟΦΑ

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ομάδας μας όσον αφορά τα φιλικά που θα δώσει μέσα στην περίοδο προετοιμασίας. Μοναδική εκκρεμότητα είναι οι ώρες των φιλικών αγώνων που θα οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Ξεχωρίζουν φυσικά οι αναμετρήσεις με τις ομάδες Υποδομών του Εργοτέλη εκτός έδρας που θα αποτελέσουν μια σημαντική εμπειρία για τους παίκτες μας αλλά και το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών μια από τις πιο δυνατές ομάδες του τοπικού Πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο.

Σάββατο 17 Αυγούστου

Τουρνουά στο Μαρτινέγκο (έδρα Εργοτέλη)

Εργοτέλης Κ19-ΟΦ Αρμένων

Νέοι Εργοτέλη-ΟΦ Αρμένων

Πέμπτη 22 Αυγούστου

Δόξα Πλατανέ-ΟΦ Αρμένων (γήπεδο Μισιρίων)

Σάββατο 24 Αυγούστου

ΟΦ Αρμένων-Ψηλορείτης (γήπεδο Αρμένων)

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Απόλλων Ρεθύμνου-ΟΦ Αρμένων (γήπεδο Μισιρίων)

Σάββατο 31 Αυγούστου 

Σπήλι-ΟΦ Αρμένων (γήπεδο Σπηλίου)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 

ΟΦ Αρμένων-Ερμής Ζωνιανών (γήπεδο Αρμένων)

Προηγούμενο άρθροΣτην τελική ευθεία τα “Αρμένεια 2019”
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του ΟΦΑ στους υποστηρικτές της ομάδας