Ευχαριστήριο του ΟΦΑ στους υποστηρικτές της ομάδας

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας σε λίγες μέρες η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του καθενός από τους υποστηρικτές της ομάδας νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία που είχαν ευχόμενος να ανανεωθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΟΦΑ

“Σε μια δύσκολη και μεταβατική περίοδο όπως η περυσινή για την ομάδα μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την οικονομική στήριξη και την άψογη συνεργασία που είχαμε τις παρακάτω επιχειρήσεις και επαγγελματίες αντίστοιχα. Το κατάστημα “ΖΩΗ”-coffee and snacks και τους ιδιοκτήτες του κ. Ζωή Σιταρένιου και κ. Νίκο Γερανιωτάκη, την εταιρία CIVAS GERANI HILL-exclusive accomodation στο Γεράνι Ρεθύμνου, την εταιρία ΡΟΗ των αφών Λεντζάκη, την Kapetanakis constructions στα Τρία Μοναστήρια, το ξενοδοχείο LAMON HOTEL στον Πλακιά Δήμου Αγίου Βασιλείου, το κατάστημα μοτοσυκλετών και ποδηλάτων Θυμιατζής Μιχάλης, τις Υδραυλικές εγκαταστάσεις Νίκος Στρατιδάκης στον Μαρουλά Ρεθύμνου”.

“Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συνεργείο επισκευών Mercedes & Smart Χάρης Κανουπάκης & ΣΙΑ ΕΕ στα Χανιά, τον Ιππικό Ομίλο στον Πλακιά Δήμου Αγίου Βασιλείου, τα οπτικά Ανδρουλάκης, το εστιατόριο-ψησταριά “τα Γουρουνάκια”, το beach bar Roulis στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου, τα Λατομεία-Μπετόν “Κύδων” στη Γωνιά Ρεθύμνου, τα ελαστικά Σκουλουφιανάκης, την “Υγραεριοκίνηση” Ζουμπουλάκης Σταύρος και Υιοί Ο.Ε. στο Γιαννούδι Ρεθύμνου, το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO SERVICE Γ.Καλλιτσουνάκης, τα οικοδομικά υλικά Χιωτάκης στα Σφακιά Χανιών, και την Ταβέρνα Γαλήνη-Έλληνας και beach bar Galini των αδερφών Τσαγκαράκη και το street food-cafe Bikakis. Την ταβέρνα Γουλές του Κωστή Χαμογεωργάκη, την Βίλλα Εστία του Μιχάλη Σκεπαστιανού το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Δρουδάκης Γιώργος, τα είδη Βουλκανιζατέρ Ντεφελούδης Κώστας, τα χρώματα-σιδηρικά Σπιταδάκης Κωνσταντίνος και τα Macron Stores του Νίκου Παπαδάκη.

“Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρία Περνιεντάκης για την παροχή αναψυκτικών για το κλείσιμο της βραδιάς των Ακαδημιών όπως επίσης στο Bikakis street food-cafe για την προσφορά νερών. Ακόμη τα Ελληνικά market Νικηφόρος, τον φούρνο Παπαδογιάννη στους Αρμένους Ρεθύμνου, την ανθοτεχνική Φραγκούλης, το Σ/Μ Αριάδνη (Ζακυνθινού) στους Αρμένους και την ταβέρνα Αλέκος για την βοήθεια στην προετοιμασία του κεράσματος”.

Εκ του Δ.Σ. του ΟΦΑ

Προηγούμενο άρθροΕπίσημη έναρξη την Δευτέρα, Παρασκευή η πρώτη συνάντηση για τον ΟΦΑ.-Eνεργή συμμετοχή και στα Αρμένεια
Επόμενο άρθροΑντίστροφη μέτρηση για τα “Αρμένεια” ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες