Στην τελική ευθεία τα “Αρμένεια 2019”


Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τους ανθρώπους του ΟΦΑ αναφορικά με την διεξαγωγή μιας πολύ σημαντικής και ιστορικής διοργάνωσης όπως είναι τα Αρμένεια για το 2019.

Μαζί με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου έχει στόχο την αναβίωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του παρελθόντος θέλοντας και να παρακινήσει τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες όλων των ηλικιών για άθληση, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 19.00 με ποδηλατοβόλτα περίπου 6 χλμ. ακολουθεί την Κυριακή την ίδια ώρα ο φιλικός αγώνας Παλαιμάχων-Νέων όπου θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές του ΟΦΑ απέναντι σε Παλαιμάχους. Την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 19.00 θα διεξαχθεί ο Αρμένειος Δρόμος όπου έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες άνω των 7 ετών (γεννηθέντες 2012 και νεότεροι).

Μία ώρα αργότερα στο γήπεδο Αρμένων θα πραγματοποιηθεί το άθλημα της ρίψης ακοντίου NERF VORTEX ενώ στις 20.45 ολοκληρώνονται τα αγωνίσματα με τις τσουβαλοδρομίες. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό αγώνισμα το οποίο έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον με την συμμετοχή του κόσμου να αναμένεται αρκετά ικανοποιητική και φυσικά το κλείσιμο των εκδηλώσεων την Τρίτη 6 Αυγούστου ανήμερα της εορτής του πολιούχου του χωριού τς Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό Κρητικό πανηγύρι με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του χωριού, του Ρεθύμνου γενικότερα αλλά και της Κρήτης να δώσουν το παρών και να συμμετέχουν ενεργά στις αθλητικές-πολιτιστικές δράσεις του τριημέρου 3-6 Αυγούστου στους Αρμένους. Εκεί όπου σίγουρα οι μεγαλύτεροι έχουν πολλά να θυμηθούν και οι νεότεροι να μάθουν από μια πολύ ιστορική διοργάνωση που έχει ιστορία πολλών χρόνων. Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η τοπική εφημερίδα Κρητική Επιθεώρηση και το αθλητικό ενημερωτικό portal Rethymnosports.gr.

Να ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση τους από το site της ομάδας www.ofarmenon.gr

συμπληρώνοντας και στέλνοντας την(μπρος- πίσω)με φωτογραφία στο email: ofarmenon@gmail.com  ακόμα την αίτηση θα μπορούν να την προμηθευτούν και από όλα τα καταστήματα(Φούρνο, Πρατήρια Καυσίμων, Σούπερ Μάρκετ, Ταβέρνες)της περιοχής των Αρμένων.
η συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες θα είναι δωρεάν επίσης όσοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα πάρουν δώρο μπλουζάκι, μετάλλιο και έπαινο.

Εκ του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου ΟΦΑ για τα “Αρμένεια 2019”
Επόμενο άρθροΕπίσημη έναρξη την Δευτέρα, Παρασκευή η πρώτη συνάντηση για τον ΟΦΑ.-Eνεργή συμμετοχή και στα Αρμένεια