Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή η ομάδα μας (2-2) με Κάλυβο

Κατά το ήμισυ έκανε την ανατροπή η ομάδα μας στο παιχνίδι με την Κάλυβο στα Λιβάδια, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2, για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.Η ομάδα μας είχε μέτρια εικόνα στο α’ ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά στην επανάληψη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλο. Ισοφάρισε σε 2-2, έχασε πολλές ευκαιρίες να φτάσει στην ολική ανατροπή, ενώ πέτυχε και ένα γκολ, για το οποίο διαμαρτύρεται πως κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Μόλις στο 3ο λεπτό, το σουτ του Τσακάλι θα φύγει ελάχιστα άουτ, αλλά στο 24’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με σουτ του Γ. Κοζορώνη (1-0). Στο 42’ η ομάδα μας είχε την ατυχία να χάσει από το παιχνίδι τον Γιώργος Βογιατζάκη με τραυματισμό. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 43’ με τον Λορεντσόνι να μην μπορεί να την προωθήσει από κοντά στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Μενιουδάκης έκανε εξαιρετική επέμβαση σε καλό σουτ του Γ. Κοζορώνη, με τον τελευταίο να ανατρέπεται στο 45’ από τον Κρασονικολάκη. Ο τερματοφύλακας της Καλύβου Γιάννης Νικηφόρος εκτέλεσε το πέναλτι γράφοντας το 2-0.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό, με την ομάδα μας να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να είναι ιδιαίτερα πιεστική. Αποτέλεσμα ήταν στο 55’ να κερδίσει πέναλτι σε προσπάθεια του Κρασονικολάκη, με το Ν. Ψωμά να χρησιμοποιεί το χέρι για να διώξει και αποβάλλεται. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παπαδογιαννάκης, ο οποίος μείωσε σε 2-1. Στο 60’ με ένα πανέμορφο σουτ ο Θοδωρής Γασπαράκης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η συνέχεια αποτέλεσε ένα επιθετικό μονόλογο της ομάδας μας, η οποία είχε κλείσει στα καρέ της την ομάδα της Καλύβου, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή που έχασε ο Λορεντσόνι στο 72’. Στο 78’ με αυστηρή κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) αποβάλλεται ο Γιάννης Καραβιώτης για να υπάρξει αριθμητική ισορροπία. Στο 86’ ακυρώνεται γκολ του Θοδωρή Γασπαράκη ως οφσάιντ.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Α. Βογιατζάκης (71’ Γουλόπουλος), Γ. Βογιατζάκης (42’ λ.τ. Κρασονικολάκης), Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης, Θ. Γασπαράκης, Τσακάλι (88’ Καρράς), Λορεντσόνι.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο τη νίκη η ομάδα μας εκτός με Κάλυβο
Επόμενο άρθροΠαρελθόν ο Αντρεΐνι από την ομάδα μας