Δανεικό απο ΠΑΟΚ – “Παίζει” του Γιάννου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό για μια-δυο προσθήκες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας (προ δύο ημερών). 

Νεότερες πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι, τουλάχιστον μια προσθήκη θα είναι, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για επιθυμία του Πλατανιά να ενισχυθεί στις θέσεις των ακραίων επιθετικών και οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας θα κινηθούν για να ενισχύσουν τις συγκεκριμένες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι κ.κ. Μαλτέζος και Βλάχος και πιθανότατα θα έχουν επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε επιστροφή στον Πλατανιά του Απόστολου Γιάννου που ενδέχεται να ξαναδοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση αυτή βέβαια θα εκτιμηθεί το κατά πόσον ο Γιάννου μπορεί να παίξει στα πλάγια, κάτι που όμως είχε δείξει με τις περυσινές εμφανίσεις του, αφού αγωνίστηκε και στα δεξιά και ως… φουνταριστός!

Από κει και πέρα, ο Πλατανιάς θα αναζητήσει ακόμα έναν ακραίο επιθετικό. Θέλει Έλληνα αλλά η αγορά της χώρας δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Πιθανώς λοιπόν, να στρέψει το βλέμμα του στην ξένη αγορά.

Η αποστολή του Πλατανιά αναχωρεί την Παρασκευή (26/7) από Καρπενήσι. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας θα είναι στα Χανιά. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό και από Δευτέρα (29/7) ξεκινούν προπονήσεις στο Μάλεμε.

πηγη:http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΟι δύο σίγουροι και οι επόμενοι που έρχονται στον Εργοτέλη
Επόμενο άρθροΝέα απο την προετοιμασία της Επισκοπή