Για ότι καλύτερο στην Σοχώρα σήμερα (17.00) η ομάδα μας

Να συνεχίσει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων θέλει σήμερα (17.00) η ομάδα μας στην επανέναρξη της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, φιλοξενούμενη στο γήπεδο της Σοχώρας από τον Ρεθυμνιακό.

Πρόκειται για παιχνίδι στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία, με την ομάδα μας να προέρχεται από δύο σερί νίκες πριν από την διακοπή του Πάσχα, με τον Φίλιππο Μουρτζανό να έχει να αντιμετωπίσει για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνων από το σημερινό παιχνίδι έχουν τεθεί οι Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζησπύρος, αλλά αντιθέτως επανέρχεται πλήρως ο Θοδωρής Γασπαράκης. Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Παρασκευή, ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ρεθυμνιακό, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός. Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή με Ρεθυμνιακό
Επόμενο άρθρο«Αέρας» πέρασε η ομάδα μας από την Σοχώρα, 3-1 τον Ρεθυμνιακό!