Η αποστολή με Ρεθυμνιακό

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της επανέναρξης τους πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει στην δράση την Κυριακή (15/04) στις 17.00 το απόγευμα αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Σοχώρας τον Ρεθυμνιακό, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και μετά από την διακοπή του Πάσχα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο ο οποίος κατέχει την 2η θέση της βαθμολογίας.

Εκτός πλάνων από το Κυριακάτικο παιχνίδι έχουν τεθεί οι Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζησπύρος, αλλά αντιθέτως επανέρχεται πλήρως ο Θοδωρής Γασπαράκης. Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ρεθυμνιακό, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός. Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης «σφυρίζει» την Κυριακή στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΓια ότι καλύτερο στην Σοχώρα σήμερα (17.00) η ομάδα μας