«Αέρας» πέρασε η ομάδα μας από την Σοχώρα, 3-1 τον Ρεθυμνιακό!

Συνέχεια των καλών εμφανίσεων και των σπουδαίων νικών για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε πριν από λίγο με 3-1 στην Σοχώρα του Ρεθύμνιακού σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Όπως και πέρυσι, η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της Σοχώρας επί του ιστορικού συλλόγου που κατέχει την 2η θέση της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας την 3η συνεχόμενη νίκη της, που την διατήρησε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και εκμεταλλεύθηκε το πρώτο τέταρτο της επανάληψης, όπου πέτυχε και τα τρία γκολ της, διάστημα όπου δημιούργησε και έχασε και άλλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Στο 44’ η ομάδα μας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Γκούτζου, ο οποίος στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητικό τρίο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 20 περίπου λεπτά.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του κυβερνήτη του αεροσκάφους M2000-5, σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, που έπεσε στο καθήκον πριν από μερικές ημέρες, στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου.

Φάσεις και Γκολ

8’ ο Κολυβάκης με εξαιρετική πάσα βγάζει τετ α τετ τον Σηφακάκη, αυτός θα πλασάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πολιουδάκης θα διώξει σε κόρνερ.

18’ σουτ του Κριτσωτάκη, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Δανδάλη.

20’ με ατομική ενέργεια ο Πλεύρης θα μπει στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του θα σταματήσει επίσης στο δεξί δοκάρι του Δανδάλη.

44’ με απευθείας κόκκινη αποβάλλεται ο Γκούτζος για εξύβριση, με τον ποδοσφαιριστή του Ρεθυμνιακού να διαμαρτύρεται έντονα στο διαιτητικό τρίο και το παιχνίδι να διακόπτεται για 20 λεπτά.

48’ κόρνερ του Θεοδωράκη, ο Κλειδής θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά θα υποχρεώσει τον Πολιουδάκη να μπλοκάρει την μπάλα, μέσα από την επανορθωτική γραμμή, όπως υπέδειξε ο β’ βοηθός κ. Χόμπης τρέχοντας αμέσως στην σέντρα, για το 0-1.

51’ ο Σηφακάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Τσόλα, αυτός δεν θα κάνει καλό σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

53’ καλό σουτ του Μάνσε, ο Πολιουδάκης θα διώξει δύσκολα την μπάλα.

55’ αντεπίθεση της ομάδας μας με τον Τσόλα να τροφοδοτεί τον Γασπαράκη, ο οποίος με όμορφο σουτ, θα πετύχει το 0-2.

59’ ο Γασπαράκης ανατρέπεται από τον Αντουράκη και ο κ. Δασκαλομαρκάκης θα δώσει αμέσως το πέναλτι, με το οποίο ο Σηφακάκης θα πετύχει το 0-3.

87’ μπαλιά του Ματαραγκάσι, θα επικρατήσει σύγχυση στην περιοχή της ομάδας μας, με σουτ ο Κριτσωτάκης θα διαμορφώσει ο τελικό 1-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης, Χόμπης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 87’ Κριτσωτάκης – 48’ (Κ) Δ. Κλειδής, 55’ (Σ) Γασπαράκης, 59’ πεν. Σηφακάκης.

ΑΣΙΣΤ: 48’ Θεοδωράκης, 55’ Τσόλας.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 18’ Κριτσωτάκης, 20’ Πλεύρης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Γασπαράκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 44’ Γκούτζος (απευθείας).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραδάκης): Πολιουδάκης, Χατζηδημητρίου, Σ. Μανωλακάκης, Αντουράκης (82’ Στελίκος), Γκούτζος, Αλιάι (53’ Ε. Ματαραγκάσι), Βλαστός, Δ. Μανωλακάκης (62’ Καραδάκης), Παπαδάκης (46’ Κυριακόπουλος), Κριτσωτάκης, Πλεύρης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Γιαπεντζάκης, Δ. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Γασπαράκης (64’ Γ. Βογιατζάκης), Τσόλας (55’ Ν. Αποστολάκης), Μάνσε, Σηφακάκης (86’ Πολιτάκης), Κολυβάκης, Θεοδωράκης (73’ Δραμιτινός), Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο στην Σοχώρα σήμερα (17.00) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΗ αποστολή με Κεραυνό την Τετάρτη