Η αποστολή με Κεραυνό την Τετάρτη

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης για την εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, την ερχόμενη Τετάρτη 18 Απριλίου.

Η ομάδα μας επιστρέφει στο «σπίτι» της μετά από την μεγάλη νίκη στην Σοχώρα επί του Ρεθυμνιακου, φιλοξενώντας στις 19.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων τον Κεραυνό. Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στη νεανική ομάδα του Κεραυνού, πετυχαίνοντας την 11η φετινή νίκη της.

Εκτός πλάνων από το παιχνίδι της Τετάρτης, έχουν τεθεί οι Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζησπύρος. Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Κεραυνό, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός. Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθρο«Αέρας» πέρασε η ομάδα μας από την Σοχώρα, 3-1 τον Ρεθυμνιακό!
Επόμενο άρθροΟ Σαρής διαιτητής την Τετάρτη με Κεραυνό