Για την νίκη-πρόκριση ο ΟΦΑ υποδέχεται τα Γεράκια για το Κύπελλο ΕΠΣΡ (19.00)

Ολοκληρώθηκε με τις εντατικές προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών η προετοιμασία της ομάδας μας για την σημερινή αναμέτρηση με τα Γεράκια Γερανίου στο γήπεδο Αρμένων στις 19.00 για την 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Ο ΟΦΑ με νίκη στο σημερινό ματς διπλασιάζει τις νίκες και “κλειδώνει” την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στην οποία έχει στόχο να κάνει μια αξιοπρόσεχτη πορεία και να αποκομίσει αρκετές εμπειρίες ώστε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός των “κόκκινων” Μιχάλης Τριχάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γασπαράκη ο οποίος θα εκτίσει την 1η από τις 3 αγωνιστικές της τιμωρίας του λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ψηλορείτη αλλά και τον Κοσμίδη ο οποίος αντιμετωπίζει μια κάκωση στον αστράγαλο. Απόντες θα είναι φυσικά και οι στρατευμένοι Κριτσιώτης, Πολιτάκης και Λεονάρντο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τίθενται κανονικά στην διάθεση του Αμαριώτη προπονητή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προηγούμενο άρθροΈβγαλε αντίδραση στο β’ ο ΟΦΑ στην φιλική ισοπαλία κόντρα σε Ποσειδώνα Τσικ.
Επόμενο άρθροΑγχωτική αλλά δίκαιη νίκη-πρόκριση του ΟΦΑ κόντρα στα Γεράκια (1-0)