Έβγαλε αντίδραση στο β’ ο ΟΦΑ στην φιλική ισοπαλία κόντρα σε Ποσειδώνα Τσικ.

Σαφώς βελτιωμένος κυρίως στην επανάληψη και με πολλές δυνάμεις όσον αφορά την φυσική κατάσταση ο ΟΦΑ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Αρμένων. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση προσέφερε αναμνηστικές κούπες μαζί με ένα λάβαρο της ομάδας ενώ από την πλευρά της η Χανιώτικη ομάδα προσέφερε μια φανέλα του συλλόγου.

Από πλευράς διοίκησης τα αναμνηστικά δώρα προσέφεραν ο Πρόεδρος του ΟΦΑ κ. Γιώργος Δρουδάκης και ο Αντιπρόεδρος των “κόκκινων” κ. Βαγγέλης Σκουλούδης στους διοικούντες του Ποσειδώνα αλλά και στους διαιτητές της αναμέτρησης ενώ το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προς τους ομόλογους τους στον Χανιώτικο σύλλογο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι στο 10′ με τον Σγουράκη ενώ στο 12′ άνοιξαν το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούσι. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά είχε μόνο δύο καλές φάσεις αρχικά στο 35′ το σουτ του Γεωργιουδάκη το οποίο μπλόκαρε ο Λουλουδάκης ενώ στο 37′ από κόρνερ του έμπειρου μεσοαμυντικού ο Γασπαράκης λίγο έλειψε με προβολή να ισοφαρίσει.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πιο ψυχωμένοι στο β’ μέρος αλλά ο Τσόλας στο 48′ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δύο λεπτά αργότερα η Χανιώτικη ομάδα είχε δοκάρι με τον Σγουράκη ενώ στο 55′ από λάθος λίγο έξω από την περιοχή ο Ζιντιρίδης κέρδισε τις κόντρες και ο Λεβεντέλης πλάσαρε από πλεονεκτική θέση για το 0-2.

Στο 59′ οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη που συνέχισαν να πιέζουν συνδυάστηκαν όμορφα μεταξύ τους με τον Νίκο Κολυβάκη να σεντράρει και τον Βαβουράκη να αδειάζει τον αντίπαλο του και με κοντινό πλασέ να μειώνει σε 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα από πάσα του Εμιλιάνο ο Μίκα Τάρε δεν πρόλαβε να πλασάρει από πολύ καλή θέση ενώ στο 69′ και στο 71′ ο Μάνσε με φάουλ και με σουτ αντίστοιχα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Λίγο αργότερα ο Μάνσε με εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε τον Τσαγκάρη να διώξει με υπερένταση ενώ στο 75′ ο Κουταλάς πλάσαρε μετά από πάσα του Βαβουράκη με τους αμυντικούς να κοντράρουν τελευταία στιγμή. Επτά λεπτά αργότερα ο Τάρε μετά από σέντρα του Κολυβάκη έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των κυανοκίτρινων απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Από το κόρνερ του Μάνσε ο προωθημένος Γασπαράκης δέχτηκε τράβηγμα στην περιοχή από τον Κοσμαδάκη με τον διαιτητή κ. Ψωφάκη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Τσόλα να είναι ψύχραιμος και να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας ήταν απόλυτα ευχαριστημένη από την φιλοξενία της ομάδας μας και μάλιστα έκανε γνωστή την πρόθεσή της να καλέσει τον ΟΦΑ στα Χανιά ώστε να ανταποδώσει την φιλοξενία ενώ παράλληλα επιθυμεί να δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην ανακαινισμένη έδρα του απέναντι στην ομάδα μας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας είναι την ερχόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΡ όταν και θα υποδεχτεί στο γήπεδο Αρμένων την ομάδα των Γερακιών Γερανίου στις 19.00.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ι. Σκουλούδης, Νιολάκης, Καραλής, Γεωργιουδάκης, Γ. Γασπαράκης, Τσαπόκου, Εμιλιάνο, Μίκα Τάρε, Καλησπεράκης, Κ. Σκουλούδης, Κουταλάς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Αποστολάκης, Ν. Κολυβάκης, Βαβουράκης, Τσόλας, Μάνσε.

Ποσειδώνας Τσικαλαριών (Γιώργος Ζερβουδάκης): Λουλουδάκης, Ιβάνοφ, Κοσμαδάκης, Καστρινάκης, Δημητρίου, Βαρδάκης, Στεφανάκης, Ζηντιρίδης, Σγουράκης, Λεβεντέλης, Κούσι.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τσαγκάρης, Πατελάρος, Νταγκουνάκης, Κάτσης, Μαρινάκης, Ντακάκης, Μουτσάνι, Κοπάσης.

Ο ΟΦΑ συμμετείχε στην συλλογική δράση για τον καθαρισμό δρόμων του χωριού

Νωρίς το πρωί της Κυριακής ο ΟΦΑ δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και ιδιαίτερα όσον αφορά την ευαισθητοποίηση κυρίως των νεαρών παιδιών για τον εθελοντισμό αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος τα οποία και βοήθησαν σε αυτή την όμορφη δράση συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού ώστε να ξεκινήσουν τον εθελοντικό καθαρισμό των κεντρικών περιοχών του χωριού.

Μετά από αρκετή ώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια αυτή με τους φορείς του χωριού (Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρμένων αλλά και τοπικό συμβούλιο Αρμένων) μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομών του “Πρότυπου Σχολείου Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων” να είναι εμφανώς ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και την διάθεση όλων.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος ο ΟΦΑ για ένα ακόμη δυνατό φιλικό με Ποσειδώνα Τσικ. την Κυριακή
Επόμενο άρθροΓια την νίκη-πρόκριση ο ΟΦΑ υποδέχεται τα Γεράκια για το Κύπελλο ΕΠΣΡ (19.00)