Πανέτοιμος ο ΟΦΑ για ένα ακόμη δυνατό φιλικό με Ποσειδώνα Τσικ. την Κυριακή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΑ για την τελευταία φιλική αναμέτρηση απέναντι σε έναν ακόμη πολύ δυνατό αντίπαλο τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών από τα Χανιά στο γήπεδο Αρμένων μεθαύριο Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα.

Οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση νωρίτερα το απόγευμα με τον Μιχάλη Τριχάκη να τους χορηγεί ρεπό καθώς ούτως η άλλως το Σάββατο το απόγευμα θα κάνει προπόνηση η ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Για την ομάδα μας πάντως είναι το τελευταίο τεστ αγωνιστικής ετοιμότητας ενώ ακολουθεί μια αρκετά…γεμάτη εβδομάδα καθώς την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τα Γεράκια Γερανίου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΡ ενώ την επόμενη Κυριακή στις 16:30 κοντράρεται με τον Φοίνικα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με αμφότερες τις αναμετρήσεις στο γήπεδο Αρμένων.

Η ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο αύριο Σάββατο νωρίς το απόγευμα και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο ΜΕΝΤΑ στον Μασταμπά. Στις 19.00 θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο γήπεδο Αρμένων ενώ μετά το τέλος της προπόνησης γύρω στις 21.00 η διοίκηση του συλλόγου μας θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή του Χανιώτικου συλλόγου στην ταβέρνα Χατζησπύρος στον Σωματά. Την Κυριακή στις 13.30 θα προσφερθεί μεσημεριανό γεύμα και στις δύο ομάδες από τους διοικούντες τον ΟΦΑ στην ταβέρνα Πύργος στο Αμπελάκι Ρεθύμνου ενώ θα ακολουθήσει στις 18:30 η φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΈβγαλε αντίδραση στο β’ ο ΟΦΑ στην φιλική ισοπαλία κόντρα σε Ποσειδώνα Τσικ.