Αποτέλεσμα στο Γεράνι θέλει ο ΟΦΑ στο ντεμπούτο Τριχάκη

Να εμφανίσει το καλό πρόσωπο που συνηθίζει κυρίως στα εκτός έδρας ματς με πιο δυνατούς αντιπάλους θέλει ο ΟΦΑ ώστε να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ποσειδώνα στο γήπεδο Γερανίου σε λίγη ώρα (15.00) για τη 10η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΡ.

Ο Μιχάλης Τριχάκης αν και βρίσκεται μόνο λίγες μέρες στον πάγκο των “κόκκινων” θέλει να ξεκινήσει με μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα και γιατί όχι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα προκειμένου να βελτιώσει την ψυχολογία στην ομάδα και μεταξύ των παικτών στην αποστολή για την αναμέτρηση έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι παίκτες ακόμη και οι τραυματίες ώστε να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους από κοντά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ευχάριστη είδηση και νέο πρόσωπο για φέτος είναι η συμμετοχή στις προπονήσεις του Παναγιώτη Γασπαράκη -ένα παιδί της περιοχής που έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του ΟΦΑ- από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσε να ακολουθήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά τη 18μελής αποστολή για το σημερινό αγώνα στο γήπεδο Γερανίου αποτελούν οι:

Κώστας Αποστολάκης, Γιώργος Βογιατζάκης, Νίκος Κολυβάκης, Νίκος Γεωργιουδάκης, Εμιλιάνο Πουλαϊ, Κωσταντίνος Σκουλούδης, Στέλιος Μανουσάκης, Γιάννης Γερωνυμάκης, Γιώργος Ανυφαντάκης, Έρλιντ Μάνσε, Κώστας Βασαδάκης, Πέτρος Καραλής, Στράτος Νιολάκης, Αποστόλης Κατάκης, Νώντας Κολυβάκης, Μιχάλης Πενθερουδάκης, Νίκος Μαλετσάς, Νίκος Πολιτάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΌλα έτοιμα για την συμμετοχή του ΟΦΑ στο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
Επόμενο άρθροΜέσα στο ματς για ένα ημίχρονο ο ΟΦΑ ήττα και στο Γεράνι