Μέσα στο ματς για ένα ημίχρονο ο ΟΦΑ ήττα και στο Γεράνι

Παρά την καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος ο ΟΦΑ ηττήθηκε στο Γεράνι με 6-0 από τον Ποσειδώνα και παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές στην Α’ ΕΠΣΡ. Πλέον το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στο Σπήλι εντός έδρας.

Το παιχνίδι του Γερανίου δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική ειδικά στο δεύτερο μέρος όταν και κρίθηκε ο νικητής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια στο 1′ όταν από σέντρα που επιχείρησαν ο Γεωργιουδάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Αποστολάκη για το 1-0.

 

 

 

 

Η ομάδα μας αντέδρασε και αφού είχε ακυρωθέν γκολ του Σκουλούδη σε αμφισβητούμενη φάση για οφ σάιντ στο 7′ απείλησε στο 19′ με το σουτ του Γερωνυμάκη να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Καλιαφεντάκη. Ενδιάμεσα οι Γερανιώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν αλλά το σουτ του Κούσμινα στο 9′ πήγε στο δοκάρι. Στο 23′ ο Κούσμινας με σουτ βρήκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ποσειδώνα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να βρουν κάποιο γκολ ώστε να μπουν εκ νέου στο ματς αλλά δεν τα κατάφεραν με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 2-0.

Στις αρχές τις επανάληψης στο 54′ ο Ραούλ σημείωσε το 3-0 τελειώνοντας ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες του ΟΦΑ για κάτι καλό στην αναμέτρηση ενώ στη συνέχεια ο Καργάκης με “καθαρό” χατ τρικ μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά σκόραρε στο 63′, στο 72′ και στο 74′ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 6-0 με τον ΟΦΑ να μην καταφέρνει έστω να πετύχει το γκολ της τιμής. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Νίκου Γεωργιουδάκη.

 

 

 

 

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ανδρέας Τσουπάκης): Καλιαφεντάκης, Πετρογιαννάκης, Παπάζογλου, Μαρτιμιανάκης, Βέλκοφ, Χνάρης (71’ Γ. Ξηρουδάκης), Κούσμινας (79’ Καρανδινός), Καργάκης, Ραούλ (58’ Γ. Νικολακάκης), Σπανίδης, Μπαξεβάνης (12’ Κριτσωτάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Μιχάλης Τριχάκης): Κ. Αποστολάκης, Γεωργιουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Γ. Βογιατζάκης, Πούλαι, Κ. Σκουλούδης (56’ Ι.Π. Γαλερός), Στ. Μανουσάκης (79’ Κατάκης), Γερωνυμάκης (62’ Καράλης), Γ. Ανυφαντάκης, Μάνσε, Βασαδάκης (58’ Πολιτάκης).

Προηγούμενο άρθροΑποτέλεσμα στο Γεράνι θέλει ο ΟΦΑ στο ντεμπούτο Τριχάκη
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ