Ανανεώσεων συνέχεια στον ΟΦΑ με ακόμη έξι παίκτες

Στην ομάδα μας θα παραμείνουν και την νέα χρονιά έξι ακόμη παίκτες του ΟΦ Αρμένων που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους “κόκκινους”. Ο λόγος για τους Κώστα Βασαδάκη, Γιάννη Γαλερό του Παντελή, Στράτο Νιολάκη, Μιχάλη Πενθερουδάκη, Κωνσταντίνο Σκουλούδη και Χρήστο Τσαπόκου. Πλέον στον ΟΦΑ συνεχίζουν μέχρι στιγμής 18 παίκτες από το περυσινό ρόστερ.

 

 

 

 

 

 

Αναφορικά με τους νεαρούς Κώστα Σκουλούδη και Στράτο Νιολάκη αμφότεροι ακολουθούν εδώ και περίπου ένα μήνα ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Μιχάλη Τριχάκη ώστε να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΟΦΑ

“Το Δ.Σ. του ΟΦΑ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και την νέα αγωνιστική περίοδο για έξι ακόμη παίκτες και πιο συγκεκριμένα για τους: Κώστα Βασαδάκη, Γιάννη Γαλερό του Παντελή, Στράτο Νιολάκη, Μιχάλη Πενθερουδάκη, Κώνσταντίνο Σκουλούδη και Χρήστο Τσαπόκου. Τους ευχόμαστε υγεία και μια εποικοδομητική χρονιά με ατομικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Προηγούμενο άρθροΕπικύρωση βαθμολογίας σε όλες τις κατηγορίες & αποφάσεις από την ΕΠΣΡ – Επίσημα στην Α’ ΕΠΣΡ και τη νέα σεζόν ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΑνανέωσε με ακόμη πέντε παίκτες ο ΟΦΑ