Ανανέωσε με ακόμη πέντε παίκτες ο ΟΦΑ

Πέντε ακόμη παίκτες συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους για την νέα σεζόν με τον συνολικό αριθμό των παικτών του ρόστερ του για το πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ 2020-2021 να αριθμεί πλέον 23 ποδοσφαιριστές.

Στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Πέτρος Καραλής, Γιώργος Γασπαράκης και οι στρατευμένοι Λεονάρντο Λεσάϊ, Νίκος Πολιτάκης και Μιχάλης Κριτσιώτης. Ο μεν Λεονάρντο αναμένεται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του περί τα μέσα Δεκεμβρίου ενώ οι Πολιτάκης και Κριτσιώτης πρακτικά χάνουν ολόκληρη τη σεζόν καθώς δεν θα είναι διαθέσιμοι πριν τα μέσα Μαρτίου.

 

 

 

Παρακάτω και η σχετική ανακοίνωση του ΟΦ Αρμένων:

“Το Δ.Σ. του ΟΦΑ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές μας: Γιώργο Γασπαράκη, Πέτρο Καραλή, Μιχάλη Κριτσιώτη, Λεονάρντο Λεσάϊ και Νίκο Πολιτάκη. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή θητεία στους φαντάρους και να επιτύχουν τους ατομικούς και ομαδικούς τους στόχους”.

Αν υπολογίσουμε φυσικά και τους τέσσερις νεαρούς (Κωνσταντίνος Καλησπεράκης, Σήφης Κολυβάκης, Ράϊαν Ράνσοου, Ιάσωνας Σκουλούδης) από τα τμήματα Ακαδημιών του ΟΦΑ που ήδη από τον περασμένο Γενάρη ακολουθούν τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας τότε στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν 27 ποδοσφαιριστές.

Πλέον το βλέμμα για τον προπονητή του ΟΦ Αρμένων Μιχάλη Τριχάκη σε συνεργασία με την διοίκηση στρέφεται στο κλείσιμο του φετινού ρόστερ των “κόκκινων” κάτι που θα συμβεί με την απόκτηση κάποιων ακόμη νέων παικτών στις θέσεις που χρειάζονται. Περί τα τέλη Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία, το αργότερο μέχρι τα μέσα Αυγούστου αναμένεται να προχωρήσουν οι τελικές επαφές με τους ενδιαφερόμενους.

Προηγούμενο άρθροΑνανεώσεων συνέχεια στον ΟΦΑ με ακόμη έξι παίκτες
Επόμενο άρθροΑπό την Δευτέρα η διάθεση των έντυπων μεταβολών από την ΕΠΣΡ