Ήττα για την ομάδα μας στο Πέραμα

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 5-0 στο Πέραμα από την πολύ δυνατή Αθλητική Ένωση Μυλοποτάμου, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου. Στα κέρδη για την ομάδα μας η χρησιμοποίηση για ένα ακόμη παιχνίδι των νεαρών και ταλαντούχων Παναγιώτη Καραγιώργη, Στέλιου Βαβουράκη, που προέρχονται από την Ακαδημία μας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι δύο στιγμιαίες αμυντικές αδράνειες της ομάδας μας, από όπου προήλθαν δύο εύκολα γκολ για το 2-0 μόλις στο 20’. Στο 8’ ο Σιόρε ευνοήθηκε από την κόντρα και τροφοδότησε τον Σουμπασάκη, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20’ στην αντεπίθεση ο Ταμάμης με εξαιρετικό τακουνάκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλίνη για το 2-0.

AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Vavourakis_Stelios_3 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Papadakis_Kritsotakis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Mperkis_Kleidis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_eisodos_omadon AE_Mylopotamou-OF_Armenon_arxigoi_diaitites AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Karagiorgis_Gasparakis_Panagiotis_Kolyvakis_Nontas AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kondilis_Savvas AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis
Το 3-0 ήρθε στο 31’ με τον Σουμπασάκη να βγάζει τετ α τετ τον Ρηγάκη, ο οποίος απέφυγε και τον Μενιουδάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 44’ ο Ταμάμης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μενιουδάκη πετυχαίνοντας το 4-0. Η ομάδα μας απείλησε στο 61’ με την εκτέλεση φάουλ του Καραβιώτη να κοντράρει στο τείχος και να φεύγει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Σανταμούρη. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88’ με ένα εκπληκτικό σουτ του Κριτσωτάκη, που έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Μενιουδάκη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Κουνδουράκης, Καραβιώτης, Γ. Βογιατζάκης, Κονδύλης, Κρασονικολάκης, Π. Κλειδής, Ντιμιτρόφ (59’ Παπαδάκης), Τσακάλι, Θ. Γασπαράκης (73’ Καραγιώργης), Καργάκης (84’ Βαβουράκης).

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο στο Πέραμα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Τσβετάν Ντιμιτρόφ