Άπαντες παρόντες για τον “τελικό” παραμονής με Λιβάδια – Στη Σοχώρα η Κ16, στο Πέραμα η Κ12

Άπαντες πανέτοιμοι είναι στον ΟΦΑ για την αυριανή πολύ κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στα Λιβάδια στο γήπεδο Αρμένων για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με έντονους ρυθμούς και την συμμετοχή 20 παικτών στις τελευταίες προπονήσεις.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό στην ομάδα μας με τους παίκτες το προπονητικό τιμ και την διοίκηση να κάνουν εκ νέου ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο ώστε να δώσει δυναμικό παρών και να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια των “κόκκινων” που έχουν στόχο τη νίκη.

Ο Γιώργος Κτιστάκης έχει μόλις 2 συνολικά απουσίες με μία εξ’ αυτών να είναι του τιμωρημένου Βρόσγου ο οποίος εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή στο ματς κόντρα στην Αλφά. Ο νεαρός μέσος θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί από την επόμενη αγωνιστική, ενώ θα απουσιάσει ο Βαβουράκης για προσωπικούς λόγους. Στην διάθεση της ομάδας τίθεται εκ νέου ο Καραλής ο οποίος απουσίασε την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή του ΟΦΑ είναι η παρακάτω:

Ε. Κολυβάκης, Β. Μενιουδάκης, Κ. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Φραγκάκης, Πολιτάκης, Αβντίαν, Μάνσε, Τσόλας, Τσακάλι, Λεκάκης, Γαλερός, Λεονάρντο, Γερωνυμάκης, Τζάρι, Κουρκουνάς, Ανυφαντάκης, Τσαχόκου, Σκουλούδης, Μαλετσάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (27η)

Σάββατο 20 Απριλίου

17.00 ΟΦ Αρμένων – Λιβάδια (Αρμένων – Γ.Ε. Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης, Βαρβαντάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

17.00 ΑΟΝ Αστέρας – Ε.Α.Π. (Ρεθύμνου – Βοσκάκης, Λιοδάκης, Βλαχάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

17.00 Αστέρας Περάματος – Ρεθυμνιακός (Γερανίου – Βασάκης, Σφακιανάκης, Μαυρουδής (ΕΠΣ Ηρακλείου) – Παρατηρητής Διαιτησίας: Ι. Χατζημπεκιάρης).

17.00 ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης (Αλφάς – Κετεσίδης, Καψαλάκης, Μανασάκη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουτσουράκης).

17.00 Άρης Ρεθύμνου – Κάλυβος (Μισιρίων – Καλυβιανάκης, Συργούνη, Ν. Σαρής – Παρατηρητής Διαιτησίας: Χριστοδουλάκης).

17.00 Σπήλι – Τάλως Μελιδονίου (Σπηλίου – Ρ, Σταυρουλάκης, Πατελάκης, Γάσπαρης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

Κυριακή 14 Απριλίου

12.00 Ποσειδώνας Γερανίου – ΝΕΑΡ (Γερανίου – Καψαλάκης, Ν. Σαρής, Συργούνη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Πέμπτη 2 Μαΐου

17.30 Ερμής Ζωνιανών – ΑΕ Μυλοποτάμου (Μισιρίων).

Με Αστέρα Ρεθύμνου στη Σοχώρα η Κ16, στο Πέραμα με ΑΕΜ 1 η Κ12

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις των τμημάτων Ακαδημιών η Κ16 για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Ρεθύμνου. Ο Γιάννης Καραβιώτης υπολογίζει τους παρακάτω παίκτες:

Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Μαλετσάς, Ράνσοου, Λ. Τάρε, Κ. Σκουλούδης, Καλησπεράκης, Μ. Τάρε, Α. Τάρε, Αναγνωστάκης, Γεωργαλής, Τσαχόκου, Σηφάκης, Παυλάκης, Χριστοδούλου, Σταματίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 20/04/2019

10.00 Ολυμπιακός Ρεθ.-Επισκοπή

10.00 Κεραυνός-ΕΑΠ

19.30 Αστέρας Ρεθύμνου-ΟΦ Αρμένων

Η Κ12 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΜ 1 στο γήπεδο Περάματος στις 11 το πρωί του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική με στόχο να αποκτήσει κι άλλες εμπειρίες στην πορεία των αναμετρήσεων ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστική.

Ο Παντελής Κατικάς θα έχει στην διάθεσή του τους εξής: Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Βαγιονάκης , Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Γιαννακάκης, Κολυβάκης Στ., Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 20/04/2019

11.00 ΑΕΜ 1-ΟΦΑ

14.00 ΠΑΟ Αλφάς-Επισκοπή 2010

14.00 ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός-Ολυμπιακός Ρεθύμνου

14.00 Αστέρας Ρεθ. 1-Άρης Ρεθ. 1

Προηγούμενο άρθροΠέρα(σ)μα από ΑΕΜ για Κ14 ΟΦΑ στην αυλαία του Πρωταθλήματος (0-2)
Επόμενο άρθροΓρήγορη ανατροπή αλλά έφτασε μέχρι το “Χ” κόντρα στα Λιβάδια (2-2)