Γρήγορη ανατροπή αλλά έφτασε μέχρι το “Χ” κόντρα στα Λιβάδια (2-2)

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στις αρχές του β’ ημιχρόνου κόντρα στα Λιβάδια κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσει μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά αλλά στα υπόλοιπα 30′ μέχρι την λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το τελικό 2-2.

Πλέον μετά και την νίκη του ΠΑΟ Αλφάς επί του Ψηλορείτη ο ΟΦΑ απέχει τέσσερις βαθμούς από την γραμμή παραμονής τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι “κόκκινοι” σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο δέχτηκαν ένα τυχερό γκολ μετά από διώξιμο παίκτη των Λιβαδίων και στραβοκλωτσιά του Μάνσε με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Αποστολάκη  για το 0-1. Νωρίτερα ο Σωπασής για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι στο 26′.

Στην επανάληψη από λάθος συνεννόηση των αμυντικών ο Κωστάκης κέρδισε τις κόντρες και στο 48′ σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και αρχικά στο 52′ μετά από πάσα του Κουρκουνά ο Μάνσε σούταρε και με προβολή μετά τις κόντρες σκόραρε για την μείωση του σκορ σε 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρκουνάς μετά από σέντρα του Μάνσε με την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία έφερε με κοντινή κεφαλιά το ματς στα ίσα για το 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά αν και η ομάδα μας προσπάθησε να γίνει απειλητική δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ώστε να πετύχει το γκολ που πιθανότατα θα της χάριζε τους 3 βαθμούς της νίκης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Ν. Κολυβάκης, Γ. Βογιατζάκης, Καραλής, Λεκάκης (72′ Αβντία), Γερωνυμάκης, Μάνσε (84′ Ανυφαντάκης), Τσακάλι (40′ λ.τ. Κουρκουνάς), Τσόλας, Γαλερός (80′ Λεονάρντο).

Ήττα για την Κ16 από Αστέρα Ρεθύμνου, ακόμη μια εμπειρία για την Κ12 κόντρα σε ΑΕΜ 1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στη Σοχώρα κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου γνωρίζοντας την ήττα με 6-0.

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Ράνσοου, Μαλετσάς, Κ. Σκουλούδης, Καλησπεράκης, Αναγνωστάκης, Α. Τάρε, Γεωργαλής, Τσαχόκου, Σηφάκης, Μ. Τάρε, Λ. Τάρε

Έπαιξαν ακόμη οι: Παυλάκης, Κατάκης, Σταματίου

Όσον αφορά την Κ12 αποκόμισε εκ νέου εμπειρίες κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα την ΑΕΜ 1 και αφήνει αυτό το παιχνίδι πίσω ώστε να κοιτάξει να ευχαριστηθεί το επόμενο παιχνίδι.

ΟΦ Αρμένων (Παντελής Κατικάς): Ξηράς, Καλησπεράκης, Μ. Κιόσια, Ε. Αλεξάκης, Ε. Κιόσια, Σηφάκης, Γιαννακάκης, Μ. Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

Προηγούμενο άρθροΆπαντες παρόντες για τον “τελικό” παραμονής με Λιβάδια – Στη Σοχώρα η Κ16, στο Πέραμα η Κ12
Επόμενο άρθροΌλα έτοιμα για το Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιεράπετρα στον ΟΦΑ