Πέρα(σ)μα από ΑΕΜ για Κ14 ΟΦΑ στην αυλαία του Πρωταθλήματος (0-2)

Νικηφόρο ήταν το ματς κόντρα στην ΑΕΜ για την Κ14 του ΟΦΑ με τους παίκτες του Παντελή Κατικά να επικρατούν στο γήπεδο Περάματος των αντιπάλων τους με 2-0 για την 12η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην εν λόγω ηλικιακή κατηγορία.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Καλησπεράκης στο 25′ και στο 52′ με το δεύτερο να είναι εντυπωσιακό καθώς ήταν απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα μας είχε και δύο δοκάρια με τον Λευτέρη Τάρε αλλά και δύο χαμένα τετ α τετ με τον Μίκα Τάρε και άλλο ένα με τον Καλησπεράκη.

ΟΦΑ Κ14 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Αχ. Σκουλούδης, Ξένος, Αναγνωστάκης, Σταματίου, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Ράνσοου, Μ. Τάρε, Σ. Κολυβάκης, Κ. Τάρε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργιουδάκης, Σ. Αλεξανδράκης

Άλλη μια αναμέτρηση για αποκόμιση εμπειριών για την Κ12

Απέναντι στην Επισκοπή 2010 στο γήπεδο Αρμένων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής η ομάδα μας είχε καλή παρουσία και πλέον κοιτά με αισιοδοξία την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

ΟΦΑ Κ12 (Παντελής Κατικάς):  Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Παπαδονικολάκης, Ζαννής, Βαγιονάκης , Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Γιαννακάκης, Κολυβάκης Στ., Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης, Αλεξάκης, Χατζησπύρος.

Προηγούμενο άρθροΑναβολή της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου – Εντός με Επισκοπή 2010 η Κ12 στο Πέραμα με ΑΕΜ η Κ14
Επόμενο άρθροΆπαντες παρόντες για τον “τελικό” παραμονής με Λιβάδια – Στη Σοχώρα η Κ16, στο Πέραμα η Κ12