Χωρίς άγχος για το καλύτερο η ομάδα μας, σήμερα με ΑΕΜ

Με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ομάδα μας υποδέχεται σήμερα (16.00) στο γήπεδο των Αρμένων την πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ, ΑΕ Μυλοποτάμου.

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου. Η κατάσταση στην ομάδα μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, μετά και από τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουν προηγηθεί και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, η αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δεν θα είναι έχοντας να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτή που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΡ.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και είναι στην διάθεση του προπονητή μας, Φίλιππου Μουρτζανού.

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Γ. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Τσαγκαράκης, Λεονάρντο, Τσοτσόρια, Καραγιώργης, Βερνάδος, Δραμιτινός, Τριχάκης, Χνάρης, Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή εντός οι Προπαίδες μας, αναβολή για Νέους
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας από την ΑΕΜ