Φιλική νίκη (2-1) με ανατροπή για την ομάδα μας

Νίκη (2-1) με ανατροπή για την ομάδα μας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ στα Μισίρια.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, έχοντας μέτρια εικόνα στο α’ ημίχρονο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Όμως στην επανάληψη άλλαξε άρδην η εικόνα της στο παιχνίδι και με δύο γρήγορα γκολ έφτασε στην ανατροπή και στη φιλική νίκη σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός έκανε μια πρόβα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ποσειδώνα στο Γεράνι την επόμενη Κυριακή στο Κύπελλο ΕΠΣΡ.

Doxa_Platane-OF_Armenon_OF_Armenon_omadiki Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_1 Doxa_Platane-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Doxa_Platane-OF_Armenon_Papadogiannis_Kostas Doxa_Platane-OF_Armenon_Papadogiannis_Kostas_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_3 Doxa_Platane-OF_Armenon_panhgirismos_OFA

Η Δόξα Πλατανέ άνοιξε το σκορ στο 28’ με όμορφη λόμπα του Μαγιάφα στο 28’, με την ομάδα μας να προσπαθεί στο φινάλε του α’ μέρους να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 42’ ο Καργάκης με εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Παρασύρη, ενώ στο επόμενο λεπτό από κάθετη πάσα του ίδιου, ο Χνάρης από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.

Όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά με τον Μιχελιδάκη να διώχνει δύσκολα το σουτ του Καργάκη στο 47’. Στο 49’ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χνάρη από τον Μιχελιδάκη και ο Καργάκης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγο αργότερα στο 56’ η ομάδα μας ξεδιπλώθηκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Καργάκη να σερβίρει και το νεαρό Καραγιώργη να σκοράρει με όμορφο πλασέ για το 1-2. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 61’ με τον Μιχελιδάκη να σώζει το δυνατό σουτ του Κοσμίδη, ενώ ελάχιστα άουτ έφυγε στο 84’ το καλό διαγώνιο σουτ του Καραγιώργη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Μαϊνωλάς, Ε. Γωνιωτάκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Χάρης Δελήμπασης): Παρασύρης, Στ. Παπαδάκης, Ραούλ, Α. Παπαδάκης, Αλ. Δελήμπασης, Θωμάκος, Ξενοκαλάκης, Λάριος, Μαγιάφας, Περίφανος, Φραντζεσκάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ν.Ν. Γωνιωτάκης, Μ. Σπανουδάκης, Καλημεράκης, Ξενάκης, Μπαϊραμάι, Σκέρλος, Μπεκίρης, Μιχελιδάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης (57’ Μενιουδάκης), Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Παπαδογιάννης (38’ Κοσμίδης, 64’ Ουρανός), Κουνδουράκης, Βαβουράκης (53’ Τριχάκης), Χνάρης, Θ. Γασπαράκης (46’ Καραγιώργης), Καργάκης, Κουρνιανός (46’ Τζαγκαράκης).

Προηγούμενο άρθροΝέα φιλικό για την ομάδα μας σήμερα στα Μισίρια με την Δόξα
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η χρονιά για την Ακαδημία μας- Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού