Το Σάββατο (23/3, 21.00) το Επιμορφωτικό Σεμινάριο με Μητροτάσιο και Λ. Παπαδάκη

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για την διεξαγωγή του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» που διοργανώνουν το τριήμερο 23-25 Μαρτίου τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ & ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με συνδιοργανώτρια την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Περίοπτη θέση στο πρόγραμμα του τουρνουά θα έχει το Επιμορφωτικό Σεμινάριο για θέματα Προπονητικής Αναπτυξιακών Ηλικιών με υψηλού επιπέδου εισηγητές, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21.00 το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Kriti Beach» επί της παραλιακής λεωφόρου στην πόλη του Ρεθύμνου. Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου.

Μαζί μας θα είναι ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος, Λέκτορας στο Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών, Διδάκτωρ ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας και Προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά και Επικεφαλής Εκπαίδευσης Προπονητών της ΕΠΟ.

Όπως επίσης και Λεωνίδας Παπαδάκης, προπονητής φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικός επιστήμονας με ερευνητικό πεδίο δράσης, Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Ε.Ι. Αθήνας.

Διευκρινήσεις για το Επιμορφωτικό Σεμινάριο
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου για θέματα Προπονητικής Αναπτυξιακών Ηλικιών το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «1ου Rethymno Football Academies Tournament», θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για τα ακόλουθα:

1. Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο φυσικά είναι δωρεάν και ελεύθερο για όλους τους προπονητές.

2. Προτεραιότητα για παρακολούθηση του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου, θα έχουν οι προπονητές των συμμετεχουσών ομάδων του τουρνουά.

3. Όσοι επιπλέον προπονητές, επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στο email: rethymnotournament@gmail.com,
Αναγράφοντας υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο σας και το σωματείο που εκπροσωπείτε.

Εκ των Διοργανωτών

Προηγούμενο άρθροΤην Πέμπτη (21/3, 13.00) στο ξενοδοχείο «ΚΥΜΑ» η Συνέντευξη Τύπου του «1ου RethymnoFootballAcademiesTournament»
Επόμενο άρθρο«Rethymno Football Academies Tournament»: Η συνέντευξη τύπου