Το νέο αίμα.. είναι εδώ και η ομάδα μας 2-0 τον Ψηλορείτη

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας, επικρατώντας με 2-0 του Ψηλορείτη, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, έχοντας ακόμη ένα δοκάρι  και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αν και ιδιαίτερα νεανική, μόλις 20,8 μ.ο. ηλικίας ήταν η ενδεκάδα της ομάδας μας, ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Πολύ σημαντικό το γεγονός πως η βασική ενδεκάδα της ομάδας αποτελούνταν από 5 ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία μας, ενώ συμμετείχαν συνολικά 7 ποδοσφαιριστές μαζί με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν κάτω των 21 ετών, πλην των έμπειρων Πετρογιαννάκη, Ντιμιτρόφ, Δραμιτινού που ξεκίνησαν το παιχνίδι και των Τριχάκη, Γ. Βογιατζάκη που πέρασαν ως αλλαγή. Άτυχος του αγώνα ο Φλόριαν Τσούνι, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 16′ λόγω τραυματισμού στο γόνατο, με την ευχή όλων μας να μην είναι κάτι σοβαρό.

OF_Armenon-Psiloreitis_OFA_endekada OF_Armenon-Psiloreitis_OFA_pagkos OF_Armenon-Psiloreitis_panhgyrismos_OFA OF_Armenon-Psiloreitis_Leonarnto OF_Armenon-Psiloreitis_Leonarnto_3 OF_Armenon-Psiloreitis_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Psiloreitis_Tsouni_Florian_travmatismos OF_Armenon-Psiloreitis_Tsotsoria_Alex_2 OF_Armenon-Psiloreitis_Trixakis_Giorgos OF_Armenon-Psiloreitis_Vernados_Aleksandros OF_Armenon-Psiloreitis_Vogiatzakis_Giorgos OF_Armenon-Psiloreitis_1 OF_Armenon-Psiloreitis_Kleidis_Petros_Karagiorgis_Mantse_Vernados_Leonarnto_Kleidis_Dimitris OF_Armenon-Psiloreitis_Leonarnto_Vernados_Karaviotis OF_Armenon-Psiloreitis_Kleidis_Petros_Dimitris OF_Armenon-Psiloreitis_Karaviotis_Vernados OF_Armenon-Psiloreitis_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon-Psiloreitis_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-Psiloreitis_Tsotsoria_Alex OF_Armenon-Psiloreitis_Tsouni_Florian

Φάσεις και γκολ

22’ ο Καραγιώργης «κλέβει» και με κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Λεονάρντο, ο οποίος ανοίγει το κοντρόλ και ο Δαμβακεράκης μπλοκάρει.

28’ κόρνερ του Καραγιώργη, ο Λεονάρντο εξ’ επαφής θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

29’ κόρνερ του Τσοτσόρια, ο Δ. Κλειδής στο δεύτερο δοκάρι με σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

31’ σέντρα του Γ. Βογιατζάκη, η κεφαλιά του Π. Κλειδή θα φύγει λίγο άουτ.

33’ ο Κόκκαλης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά το σουτ, θα διώξει σε κόρνερ ο Κοκολάκης.

35’ φάουλ του Τσοτσόρια, ο Κόκκαλης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

51’ φάουλ του Ρίστα, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκολάκης.

57’ σέντρα-σουτ του Ντιμιτρόφ θα τραντάξει το αριστερό δοκάρι του Δαμβακεράκη.

58’ εξαιρετική μπαλιά του Βερνάδου, στην πλάτη της άμυνας θα φύγει ο Δραμιτινός, ο οποίος θα βγάλει την σέντρα και με κεφαλιά ο Λεονάρντο, θα πετύχει το 2-0.

60’ ο Δραμιτινός θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά το σουτ του θα φύγει ελάχιστα άουτ.

65’ κόρνερ του Τριχάκη, η κεφαλιά του Γ. Βογιατζάκη θα φύγει λίγο άουτ.

67’ όμορφη μπαλιά του Τριχάκη, η κεφαλιά-ψαράκι του Π. Κλειδή θα καταλήξει στην αγκαλιά του Δαμβακεράκη.

75’ καλό σουτ του Βερνάδου, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

77’ ο Τριχάκης εκτελεί φάουλ, ο Π. Κλειδής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαβουϊδάκης, Καλυβιανάκης, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 29’ Δ. Κλειδής, 58’ Λεονάρντο.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Τσούνι (16’ λ.τ. Γ. Βογιατζάκης), Ντιμιτρόφ (63’ Μάνσε), Π. Κλειδής, Τσοτσόρια (56’ Τριχάκης), Βερνάδος, Καραγιώργης, Δραμιτινός, Λεονάρντο.

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ (Χάρης Δελήμπασης): Δαμβακεράκης, Δρακάκης (16’ λ.τ. Καραβιώτης), Αποστολίδης (63’ Κονταράκης), Παυλάκης, Λουσεορασβίλι, Θεοδωρομανωλάκης, Ρουσσάκης, Λαντζούρης (68’ Μανωλιτζάκης), Νεονάκης, Ρίστα, Κόκκαλης.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΕυρείες νίκες για Νέους και Προπαίδες της Ακαδημίας μας