Συνεχίζουν στην ομάδα μας οι Γ. Βογιατζάκης, Ε. Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Βογιατζάκη, Επαμεινώνδα Κολυβάκη και Αντώνη Βογιατζάκη, οι οποίοι θα φορούν την φανέλα της ομάδας μας και για τη νέα χρονιά.

Ο Γιώργος Βογιατζάκης είναι αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 31/05/1991 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 4 γκολ και 2 παιχνίδια Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Ο Επαμεινώνδας Κολυβάκης είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 09/04/1996 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Αντώνης Βογιατζάκης είναι κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 26/01/1990 και πέρυσι αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 παιχνίδια Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας, οι 3 ποδοσφαιριστές προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Γιώργος Βογιατζάκης

OF_Armenon_simfonia_Vogiatzakis_Giorgos_Georgalis_Fotis

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον ΟΦ Αρμένων και όλοι μας θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές της ομάδας να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε για την διοίκηση και τους φιλάθλους μας. Στόχος μας φυσικά θα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

(Στην φωτογραφία ο Γιώργος Βογιατζάκης με τον Ταμία του ΟΦ Αρμένων κ. Φώτη Γεωργαλή)

 

Αντώνης Βογιατζάκης

OF_Armenon_simfonia_Vogiatzakis_Antonis_Vourtzoumis

«Δεν υπήρχε κανένα θέμα συζήτησης ή συμφωνίας μου με τον ΟΦ Αρμένων, καθώς η ομάδα είναι το δεύτερο σπίτι που και φυσικά θα συνεχίσουμε μαζί τη νέα χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα και επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

(Στην φωτογραφία ο Αντώνης Βογιατζάκης με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΟΦ Αρμένων κ. Ηλία Βουρτζούμη)

 

Επαμεινώνδας Κολυβάκης

OF_Armenon_simfonia_Kolyvakis_Nontas_Theodorakis

«Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα του χωριού μου και παραμένω φυσικά για μία ακόμη χρονιά. Στόχος μου είναι να είμαι βασικός και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί. Πιστεύω πως η ομάδα μας, κρατώντας το μεγαλύτερο μέρος του βασικού περυσινού της κορμού και με 2-3 προσθήκες μπορεί να κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι στο πρωτάθλημα, αλλά να προχωρήσουμε και όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό του Κυπέλλου».

(Στην φωτογραφία ο Επαμεινώνδας Κολυβάκης με τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Θεοδωράκη)

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσαν με την ομάδα μας οι Μενιουδάκης, Κ. Κλειδής, Καρράς
Επόμενο άρθροΑνανέωσαν με την ομάδα μας οι Λ. Κολυβάκης και Δραμιτινός