Σπουδαίο «2» της ομάδας μας (2-3) στα Λιβάδια

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας στα Λιβάδια με 3-2 επί της τοπικής ομάδας για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Έχοντας ένα εκπληκτικό α’ ημίχρονο και ειδικότερα ένα «δαιμονιώδες» πεντάλεπτο η ομάδα προηγήθηκε με 3-0, παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας. Ένα «νεκρό» διάστημα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης έδωσε την ευκαιρία τους γηπεδούχους να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας σε 2-3, αλλά μετά από το 60’ η ομάδα μας και πάλι ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Livadia-OF_Armenon_Mourtzanos_Filippos Livadia-OF_Armenon_Krasonikolakis_Stelios_2 Livadia-OF_Armenon_Papadogiannakis_Sifis_2 Livadia-OF_Armenon_arxigoi_diaitites
Η ομάδα μας απείλησε στο 12’ αλλά η κεφαλιά του Λορεντσόνι έφυγε άουτ, μετά από την εκτέλεση φάουλ του Παπαδογιαννάκη. Στο 20’ ήρθε το 0-1 για την ομάδα μας, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Τσακάλι να τροφοδοτεί τον Λορεντσόνι, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 22’ ο Παπαδογιαννάκης έκανε εξαιρετική ενέργεια και από τα όρια της μεγάλης περιοχής έπιασε το σουτ, με τον Αναγνωστάκη να διώχνει ασταθώς, αλλά καιροφυλακτούσε ο Τσακάλι, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Κρασονικολάκης με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Θοδωρή Γασπαράκη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με λόμπα σημείωσε το 0-3.
Livadia-OF_Armenon_Tsakali Livadia-OF_Armenon_pagkos_OFA Livadia-OF_Armenon_Kondylis_Savvas Livadia-OF_Armenon_1
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο, με τον Μενιουδάκη να διώχνει όμορφα στο τετ α τετ με τον Δ. Χνάρη. Όμως στο 53’ ο Β. Παπαδάκης με κεφαλιά μείωσε σε 1-3, για να έρθει ο Δ. Χνάρης στο 59’ και με κεφαλιά να μειώσει σε 2-3. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Η. Χνάρη (57’) και Ρασούλη (58’), αλλά χωρίς να βρουν στόχο. Μετά από την συμπλήρωση μιας ώρας η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας ένα καλό σουτ του Λορεντσόνι στο 76’ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 85’ νέα μεγάλη ευκαιρία της ομάδας με τον Παπαδογιαννάκη να τροφοδοτεί τον Καργάκη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Αναγνωστάκης. Τα Λιβάδια έχασαν την μεγάλη ευκαιρία στο 97’, αλλά η κεφαλιά του Αποστολίδη έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Παπαδάκης, Κονδύλης, Γουλόπουλος, Καραβιώτης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης (88’ Α. Βογιατζάκης), Θ. Γασπαράκης (80’ Καργάκης), Λορεντσόνι (90’+ Δ. Κλειδής), Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΓια θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση