Σπουδαίο «2» της ομάδας μας, 2-0 στο Γεράνι

Παλικαρίσιο διπλό κατέκτησε η ομάδα μας στο Γεράνι, επικρατώντας με 2-0 του Ποσειδώνα σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επέστρεψε και πάλι στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας την 3η της νίκη και 2η εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρα από τα δύο γκολ της νίκης, η ομάδα μας, δημιούργησε και πάλι αρκετές ευκαιρίες για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έκταση στην επικράτηση της. Η νίκη αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως από το 59’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Μιχάλη Καργάκη με 2η κίτρινη κάρτα, όταν ο κ. Γ.Ε. Σταυρουλάκης μετέτρεψε υπέρ μας φάουλ, σε εις βάρος μας και ο ποδοσφαιριστής μας αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα. Κατά τ’ άλλα η διαιτησία του κ. Γ.Ε. Σταυρουλάκη ήταν πολύ καλή, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν με 9 παίκτες το παιχνίδι, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη των Στ. Σκλομπονάκη (90’), Μ. Γεωργιουδάκη (91’) για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα πάνω σε παίκτες μας.

Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Lorenzoni_Prigkipas_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_2 Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_2
Η ομάδα μας ήταν αυτή που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του Τσακάλι που βρέθηκε απέναντι στον Αλεβυζάκη, έφυγε ελάχιστα άουτ. Όμως στο 14’ ο ίδιος παίκτης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Λορεντσόνι με κεφαλιά νίκησε αμυντικούς και αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 24’, με τον Τσακάλι να αποφεύγει και τον Αλεβυζάκη, αλλά το πλασέ του στην ανυπεράσπιστη εστία, κόντραρε τελευταία στιγμή ο Νενεδάκης. Στο επόμενο λεπτό και στην εξέλιξη της φάσης, η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λορεντσόνι έφυγε ελάχιστα άουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν την μία και μοναδική καλή στιγμή τους στο 36’ με τον Χριστονάκη να σημαδεύει από κοντά το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους, στο 44’, η ομάδα μας άγγιξε το 0-2, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Θοδωρή Γασπαράκη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ι. Μαρινάκης.

Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Lorenzoni_Prigkipas Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Lorenzoni_Georgioudakis_Mixalis Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_znto_OFA
Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, στο 59’, ήρθε η αυστηρή 2η κίτρινη στον Καργάκη, με την ομάδα μας να συνεχίζει εξαιρετικά και χωρίς να αφήσει να φανεί στο γήπεδο το αριθμητικό της μειονέκτημα. Στο 67’ ο Αλεβυζάκης εκτινάχθηκε στο αριστερό του «Γ» και έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Μουρτζανού, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του ίδιου παίκτη, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 78’ ο Λορεντσόνι κέρδισε μία από τις πολλές κεφαλιές του στο ματς, στρώνοντας την μπάλα στον Γουλόπουλο και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αλεβυζάκη, για το 0-2.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης, Γ. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Καραβιώτης, Κ. Κλειδής, Μουρτζανός, Καργάκης, Τσακάλι (90’+ Α. Βογιατζάκης), Λορεντσόνι, Θ. Γασπαράκης (70’ Γουλόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας σήμερα στο Γερανι
Επόμενο άρθροΚαλή εμφάνιση οι Παίδες μας